Monden

Dodo, noi dispute cu tatăl copilului

De multe ori, buzoianca Doinița „Dodo” Ioniță a fost nevoită să își expună viața la televizor, pentru că situațiile și declarațiile create de fostul iubit – și tată al filului ei – au pus-o într-o lumină proastă aproape de fiecare dată. Care este motivul pentru care artista este din nou singură și cum s-a schimbat viața ei de când îl are pe Patrick au fost două dintre subiectele expuse în emisiunea la care buzoianca a fost invitată zilele trecute.

Tânăra a avut o poveste tumultuoasă de dragoste cu tatăl lui Patrick, despre care a povestit în platoul Wowbiz: „Când ne-am despărțit, aveam cinci sau șase luni de sarcină. Nu mi-a fost greu să plec, pentru că sunt genul de persoană care stau lângă tine până ajung să te urăsc. A fost vorba de înșelat, mințit, s-au adunat mai multe. Nu îi simțim lipsa, nu am avut și nu avem nevoie de el. Tatăl copilului nu a fost lângă noi și nu merită. A avut momente în care s-a interesat și momente în care nu. Nu este trecut în certificatul de naștere, nu am dat voie, cu toa-
te că toată lumea îmi spunea că trebuie să îmi plătească pensie. Eu am considerat că nu este nevoie, nu am nimic cu absolut nimeni, dar nu văd legătura. Nu s-a ajuns la un test ADN, dar la un moment dat m-a acuzat că l-am înșelat cu Nikolas Sax și că Patrick nu e al lui. Să fiu sinceră, în momentul în care trebuia să îl nasc pe Patrick și eram în spital, intrasem într-o transă și nu voiam să renunț, îl voiam ca tată pentru Patrick. Mă gândeam să îi mai acord o șansă. Într-adevăr, l-am căutat cât eram în spital, dar după, am renunțat din nou”
, a declarat Dodo pe platourile de filmare de la „Bărbați vs. Femei”.

Buzoianca este momentan într-o nouă relație, cu un bărbat care a acceptat-o și pe ea și pe micul Patrick. La începutul relației lor, artista declara că este fericită și că se gândește și la al doilea copil. „Partenerul meu este foarte înțelegător, chiar stă foarte mult și cu băiețelul. Nu vreau să grăbesc nimic, vreau să vină de la sine. Îmi mai doresc și copil, și el la fel, însă nu acum. Poate când o să aibă Patrick trei ani, cam așa. O să vedem ce o să fie până atunci!”, scria Dodo pe rețelele sociale.

Articole similare