Politic

Dobrița nu mai vrea la Primărie

Primarul social-democrat al comunei Berca, Ionel Dobriţa, a anunţat, într-o postare pe Facebook, că nu va mai candida pentru un al treilea mandat.

„Dragi cetăţeni ai comunei Berca, ţin în primul rând să vă mulţumesc pentru încrederea pe care aţi avut-o în mine încă de la începutul carierei mele ca şi viceprimar şi mai apoi ca primar. Vă mulţumesc pentru tot ce am învăţat şi ce am trăit alături de dumneavoastră în aceşti 12 ani. Chiar dacă am preluat conducerea Primăriei cu o datorie foarte mare, am încercat să dezvolt cât mai mult comuna noastră, am pus foarte mult suflet în fiecare proiect, reuşind astfel să duc la bun sfârşit multe realizări importante. Cu toate acestea, ca orice poveste, şi aceasta ajunge la un sfârşit. Anul 2024 este an electoral şi pe această cale vreau să vă anunţ oficial ca am luat decizia de a nu mai candida la funcţia de primar al comunei Berca”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Ionel Dobriţa.

Primarul, în vârstă de 42 de ani, și-a motivat hotărârea prin aceea că în viață „trebuie să știi când să te retragi”. De asemenea, el a afirmat că va sprijini necondiţionat, atât la alegerile din acest an, cât şi la cele care vor urma, echipa PSD, partid pe listele căruia a fost ales în cele două mandate, după ce anterior a ocupat, timp de patru ani, funcţia de viceprimar al aceleiaşi comune din partea PNL.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker