Monden

DJ Sava propune formula de vară ,,Las Olas”

,,Don’t Cry” și ,,Angel” sunt melodiile ce se vor auzi în boxele unde buzoianul DJ Sava va mixa vara aceasta, alături de prietenul său din formula ,,Las Olas”, MD DJ. Lansată în urmă cu două luni, piesa ,,Angel” poartă și amprenta lui Cătălin Tamazlicaru, îmbinând beaturi EDM și elemente tribale ce rămân întipărite în minte. Pe de altă parte, ,,Don’t Cry” are un ritm ce te îndeamnă la dans, iar versurile vorbesc despre o iubire atât de pu­ternică și de intensă care s-a consumat și a ajuns la final, fără să mai poată fi salvată.

,,Chiar dacă unele pove­ș­ti de dragoste își găsesc sfârșitul, frica și vulnerabilitatea rămân ascunse în suflet, iar amintirile nu pot fi șterse atât de ușor. Ele rămân vii și încă pline de durere, pentru a oferi o lecție pentru ceea ce va urma. Clipul completează prin imagini mood-ul piesei, dar și povestea din spatele versurilor”, a precizat DJ Sava.

Până acum, duo-ul ,,Las Olas” a lansat remake-uri ale unora dintre cele mai iubite single-uri din lume, precum „I Will Survive”, „Missing”, „Deep End”, „­Blee­ding Love”, „Killing Me Softly”, „Wicked Game”, „Tom’s Diner”, „In The End”, „Diablo” și „Disfruto”, dar și producții proprii, precum „Magical” și „Don’t Cry”.

Reamintim că MD DJ este un DJ și producător român care locuieșt­e în Milano. Orientat către muzică groove și techno, artistul a început să experimenteze producția muzicală și DJ-ingul în urmă cu 13 ani, iar până în prezent a lucrat la peste 600 de piese și a mixat în mai multe cluburi din Europa. Cele mai apreciate producții ale sale sunt DJ Dark & MD DJ – „Shiva” (Original Mix), Arilena Ara – „Nentori” (DJ Dark & MD DJ Remix), Sonique – „It Feels So Good” (Mentol & MD DJ Remix) și DJ Dark & MD DJ – „Ederlezi” (Original Mix).

În afara ultimelor două piese, buzoianul a mai colaborat cu MD DJ la ­hi­t-urile „Rigoletta” și „Down To Monaco”. Ambii artiști au un background colosal în industria muzicală. DJ Sava a colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat, iar de-a lungul timpului a lansat hituri care au ge­ne­rat sute de milioane de vizualizări pe YouTube și care au cucerit atât publicul din România, cât și pe cel de peste hotare.

Articole similare