Monden

VIDEO / DJ Sava lansează hit după hit

Productivitate maximă în studioul renumitului DJ Sava, alături de colaboratori noi și voci tinere. După ce, în urmă cu câteva săptămâni, buzoianul a lansat, alături de Dayana, piesa ,,No more lies”, el a revenit cu promovarea unei noi piese cu ritmuri pop dance și versuri captivante. „Dam Dam Daram” este o melodie fresh care te duce cu gândul la zilele însorite de vară. Compusă de către DJ Sava alături de Cătălin Tamazlicaru, Tam Woods, Alex Antonescu și Răzvan Dediu, „Dam Dam Daram” este melodia care te face să apeși butonul de repeat.

,,Hit-ul <Dam Dam Daram> este cel mai nou single pe care vi-l prezint, penultimul pe care îl lansez anul acesta. Deși ne-am apropiat rapid de sezonul rece, mi-am dorit ca muzica mea să vă inspire și să vă facă să visați în continuare la distracție, soare, plajă și atmosfera aceea tare pe care o întâlniți la petrecerile de la malul mării”, a declarat buzoia­nul pentru Virgin Radio.

Piesa a adunat deja zeci de mii de vizualizări. În videoclip sunt două fetițe care se joacă cu mingea, ascultă muzică, se plimbă cu hoverboard-ul, mănâncă înghețată și profită de relaxare și mare, soare și timp liber, fiind oarecum opusul penultimului videoclip.

Reamintim că în clipul anterior, ,,No more lies”, imaginile o surprind pe Dayana extrem de feminină și provocatoare, tot pe beat-uri dance, așa cum ne-a obișnuit DJ Sava. Compusă de către Dayana alături de DJ Sava și Florin Boka, piesa „No More Lies” este în același timp și despre speranța că iubirea poate schimba tot.

Până acum, buzoianul a colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat. DJ-ul a lansat hituri precum „I Like The Trumpet”, „Aroma” și ,,Love You” (alături de Raluka), „Bailando” (alături de Hevito), „Love in Dubai” (alături de Faydee), „I Loved You” (alături de Irina Rimes), „Dulce Amar” (alături de Alina Eremia), „Tene­rife” (alături de Misha), „Coco Bongo” (alături de Olga Verbițchi), piese care au generat sute de milioane de vizualizări pe YouTube și care au cucerit atât publicul din România, cât și pe cel de peste hotare. Alături de Sore a lansat „I’m Gonna Miss You”, un single cu versuri în limba engleză, cu beat-uri nostalgice și un refren ce rămâne întipărit în minte, iar „Playa Paraiso” s-a auzit toată vara și toamna în playlisturi.

 

Articole similare