Sport

Din nou în Sala Sporturilor

Lupii caută să lege două victorii în Liga Națională

După ce au spart gheața în 2024, reușind să revină la Buzău cu trei puncte, băieții de la HC au ocazia de a îmbunătăți o linie de clasament oarecum periclitată la începutul anului.

Lupii n-au avut meci ușor nici la Cluj, studenții dovedind încă o dată că terenul propriu poate conta enorm în handbal. Duminică, împotriva celor de la Suceava, spectatorii ar putea fi principalul atu, într-o partidă extrem de echilibrată care va aduce față în față două vecine de clasament. Doar trei puncte le despart pe cele două în Liga Florilor, ambele păstrând șanse, cel puțin în teorie, de a accede în careul de ași.

Meciurile dintre Buzău și Suceava au fost pe muchie de cuțit în ultimele două sezoane, cea mai mare difrență înregistrându-se, culmea, în cea mai recentă întâlnire, disputată la finele lui septembrie 2023. Moldovenii se impuneau atunci cu 39 la 35. În rest, finaluri decise de un singur gol și chiar un meci încheiat la egalitate, 30 la 30, tot în 2023. Partida va fi interesantă și din alt punct de vedere, acela că Lupii n-au reușit să facă o fortăreață din terenul propriu, înregistrând două înfrângeri consecutive acasă, anul ăsta.

Din fericire, nici sucevenii nu prea reușesc să ia puncte din deplasări, în ciuda unei clasări foarte bune. Trei din ultimele cinci meciuri s-au soldat cu eșecuri, pentru oaspeții de duminică.

Dacă HC își va lua cele trei puncte, ar rămâne în coasta celor de la CSM, dar ar putea, totodată, urca până pe 5 dacă bucureștenii vor pierde derby-ul capitolin, cu Steaua.

Meciul se va disputa de la 18.30, iar biletele pot fi achiziționate de pe portalurile specializate, de la casa din imediata vecinătate a sălii, deschisă duminică, între 16 și 17, dar și în ziua meciului, de la 16.30. 15 lei costă un ticket la întâlnirea dintre HC și Suceava.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker