Sport

Din nou, fără emoții. Metalul câștigă detașat cu Limpeziș

Doar 25 de minute a rezistat Voința în derby-ul local al seriei secunde, din Liga a III-a cu Metalul. Adi Moldovan debloca tabela și confirma, dacă mai era nevoie, diferența semnificativă de valoare dintre cele două echipe. Același Moldovan dubla avantajul gazdelor două minute mai târziu, înlăturând cam orice dubiu cu privire la destinația celor trei puncte. Și tot la interval de două minute se făcea 3-0, cu Tudor Saim marcator, de data aceasta.

Metalul n-a luat piciorul de pe accelerație nici în a doua repriză, înscriind de două ori, prin Arnăutu (69) și Opaiț (84). S-a terminat 5-1, iar Metalul rămâne lider al seriei, cu un punct peste Focșani, echipă care a demolat-o pe Viitorul Șuțești cu 10 la 0.

A fost o rundă fericită și pentru Olimpia, râmnicenii impunându-se cu 4 la 1, în deplasarea de la Brăila. Victoria e cu atât mai importantă cu cât suprafața de joc a fost de-a dreptul deplorabilă, situația fiind jenantă pentru organizatori, jucători și arbitri, ultimii fiind nevoiți să întrerupă jocul de două ori, a doua oară timp de aproape 40 de minute. Ploaia a făcut aproape impracticabil terenul, de mirare fiind faptul că un oraș de calibrul Brăilei nu poate avea măcar un stadion cu drenaj decent. Cu rezervele și staff-ul tehnic având apa până la glezne, râmnicenii au demonstrat, totuși, că sunt o echipă serioasă, confirmând rezultatul bun obținut etapa trecută, cu Focșaniul.

Etapa viitoare, a 12-a, Metalul se deplasează la Ianca, pentru meciul cu Viitorul, în timp ce Olimpia primește acasă pe Hamangia Baia. Limpeziș va juca de asemenea pe teren propriu, cu CSM  Focșani. Toate partidele se vor disputa pe 11 noiembrie, de la ora 14.00, cu excepția celei dintre Râmnicu-Sărat și Hamangia, programată vineri, de la aceeași oră.

Articole similare