Politic

Acțiune caritabilă a femeilor social-democrate la Vintilă Vodă

Organizația femeilor social-democrate din județul Buzău a organizat, în week-end, o acțiune caritabilă pentru a sprijini copiii cu posibilități reduse din comuna Vintilă-Vodă.

În această comună, 60 de copii de diverse vârste se află în grija părintelui Liviu Pîrlog, care, cu dedicare și putere de muncă, face tot ce poate pentru a le oferi o masă în fiecare zi și pentru a-i susține să își continue studiile. La centrul filantropic de lângă biserică, iau masa, zilnic, zeci de copii aflați în situații de risc.

Femeile social-democrate din județul Buzău, coordonate de Oana Gheorghiu, președinta OFSD municipiul Buzău, și de senatorul Liliana Sbîrnea, au organizat o campanie caritabilă, în urma căreia s-au strâns pachete cu alimente de bază, articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării și rechizite, pentru a le face o bucurie și pentru a le arăta acestor copii că sunt îndrăgiți de întreaga comunitate.

„A fost o acțiune care ne-a permis tuturor să conștientizăm cât de important este lucrul în echipă, în cadrul căreia am colaborat cu doamnele din OFSD pentru a oferi, după posibilități, un sprijin copiilor aflați în dificultate. Le mulțumesc, tuturor, pentru generozitate și empatie. Vom continua acțiunile caritabile și să ne implicăm în toate situațiile în care buzoienii, indiferent de vârstă, au nevoie de suportul nostru pentru a depăși situațiile dificile prin care trec”, spune Oana Gheorghiu, președinte OFSD Municipiul Buzău.

Pentru perioada următoare, Organizația Femeilor Social Democrate din Buzău a pregătit o acțiune de Moș Nicolae, în cadrul căreia vor fi oferite cadouri copiilor proveniți din familii cu o situație dificilă.

De asemenea, pe 7 decembrie va avea loc și spectacolul caritabil „Suflet lângă Suflet”, un eveniment ce urmărește strângerea de fonduri pentru achiziționarea de articole de îmbrăcăminte de bază, necesare copiilor de la Centrul de Educație Incluzivă din Buzău.

Articole similare