Economic

Din 26 iunie, buzoienii ajung cu TFC-ul direct la Mangalia

Începând din 14 iunie, compania TransFeroviar Călători (TFC) va pune în circulație trenuri pe ruta Buzău-Făurei-Constanța – respectiv trenurile RE 15085 și 15086 -, urmând ca, din 26 iunie, traseul acestora să fie prelungit de la și până la Mangalia.

Potrivit TFC, buzoienii care vor să ajungă pe litoralul românesc în această vară vor putea pleca cu trenul din Buzău la ora 8.35 și vor ajunge în Mangalia la 12.53. Pentru un bilet la clasa I aceștia vor scoate din buzunare 57,50 de lei, în timp ce un bilet la clasa a II-a este 36 de lei. Studenții și elevii care beneficiază de o reducere de 50 la sută, după ce statul a decis că este mai bine să le ia gratuitatea pe care le-a oferit-o pe 1 februarie 2017, vor plăti pentru clasa I 28,75 de lei, respectiv 18 lei pentru clasa a II-a pentru a călători până la Mangalia.

TransFeroviar Călători este un operator feroviar cu capital privat, având ca obiect principal de activitate efectuarea transportului feroviar public de călători în trafic intern și internațional. TFC asigură transportul de călători atât pe secții neinteroperabile, cât și pe infrastructură inter­operabilă. Obiectivul principal al companiei este creșterea vitezei de circulație și diminuarea timpilor de parcurs pe secțiile neinteroperabile.

Articole similare

error: Continut protejat!!