vineri, 16 aprilie 2021

Diana Ioniță pregătește două piese noi cu iz satiric

Pregătiri în studiou, ore de canto cu copiii și, la cerere, înregistrări de coveruri pentru cei cărora le lipsesc chefurile și petrecerile cu un artist de valoare alături. Așa își ocupă timpul frumoasa artistă buzoiană Diana Ioniță, iar noutățile carierei sale se derulează zilnic în strânsă legătură cu iubitorii muzicii sale, cu care men­ține legătura pe rețelele de socializare.

,,Luna aceasta lansez două piese noi, două sârbe cu iz satiric”, a sunat mesajul adresat de Diana fanilor, după ce le-a postat un nou cover, la cerere. ,,Coverurile postate de mine sunt, multe dintre ele, propuneri ale oamenilor care mă urmăresc în online. Și primesc reacții foarte frumoase și multă susținere din partea acestora, de aceea le fac cu drag. Și ei îmi lipsesc, și lor, eu!”, a mai precizat Diana.

Melodiile pregătite în studio se numesc ,,Dragos­tea nu-i pentru toți” și ,,Mai bine să fiu a dracu’”, iar ritmul ales este cel de sârbă. Cele două piese sunt compuse exclusiv de artis­tă, iar muzica și textul sunt lucrate cu o echipă talentată, formată din tineri instrumentiști de la Pitești, Valentin Precup și Cătălin Iancu.

Și când nu se află în studiou și în mediul online, Diana își învață elevii, face-to-face, notele muzicale, ­atitudinea de scenă, melodii și cântece adecvate categoriei lor de vârstă, la școala ei de canto. ,,Atelierul muzical <Ceata lui Ioniță> are o gașcă de 30 de viitori artiști și întreaga săptă­mână îmi este ocupată cu orele lor indivi­duale. Am elevi de la 5 la 20 de ani, dar este o activitate atât de plăcută încât nici nu îmi dau seama când zboară timpul“, a mai declarat Diana.

loading...