joi, 24 septembrie 2020

Desemnarea șefilor birourilor electorale de circumscripție se face fără participarea candidaților

Vineri, 7  august  2020,  la  sediul  Tribunalului Buzău, va avea loc tragerea la sorți în vederea desemnării președinților și locțiitorilor birourilor electorale de circumscripție în vederea organizării alege­rilor locale. Ședința va fi organizată în condiții deosebite din cauza pandemiei de COVID 19.

,,În contextul situației actuale generate de pandemia de COVID-19, văzând și dispozițiile art. 1 pct. 6 din Anexa nr. 3 din HG nr. 394/2020,  prin  raportare la numărul mare al persoanelor înscrise pe liste, în vederea limitării riscului de răspândire a SARS-Cov-2, ședința de tragere la sorți se va desfășura fără participarea acestora din urmă”, se precizează în anunțul transmis de Tribunalul Buzău.

Tragerea la sorți se va face de către președintele Tribunalului Buzău, începând cu ora 10.00, dintre persoanele înscrise pe lista magistraților și a celorlalți juriști, cu domiciliul sau reședința în județ, pe baza criteriului apropierii domiciliului sau reședinței de localitatea sau subdiviziunea administrativ-teritorială în care va funcționa biroul electoral de circumscripție.

 

loading...
error: Content is protected !!