Actualitate

UPDATE Descoperire macabră în curtea unui bărbat din Pârscov. Cum au ajuns la el anchetatorii

Descoperire macabră într-o gospodărie din localitatea Pârscov. Trupul unui bărbat, mort în urmă cu aproximativ trei săptămâni, a fost găsit astăzi îngropat în curtea unui localnic.

Deocamdată nu se știe cum a murit bărbatul însă acesta era prieten de pahar cu cel în curtea căruia a fost îngropat.
Localnicii spun că ar fi fost tăiat cu drujba însă circulă informația că bărbatul avea epilepsie, iar prietenul său l-ar fi găsit mort. S-ar fi speriat și l-a îngropat în curtea casei.

Astăzi, anchetatorii au mers la casa acestuia și au început săpăturile. Cadavrul a fost scos la suprafață cu ajutorul unui buldoexcavator.

Bărbatul în curtea căruia a fost găsit cadavrul a fost reținut.

Ambii bărbați primeau pensie de handicap iar localnicii spun că zilele trecute cel reținut i-ar fi încasat pensia celuilalt, spunându-i poștașului că prietenul său îi era dator o sumă de bani.

Așa au ajuns la el anchetatorii. Bărbatul decedat pleca de acasă periodic iar mama lui nu s-a îngrijorat inițial. Și-a dat seama că ceva nu este în regulă atunci când a aflat că altcineva i-a încasat pensia. Vineri seară a anunțat Poliția.

În seara zilei de 26 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Secției de poliție rurală Pârscov au fost sesizaţi cu privire la dispariția unui bărbat în vârstă de 37 de ani, din Pârscov.

Imediat după primirea sesizării, polițiștii au început activitățile de căutare și depistare a persoanei dispărute. Activitățile au fost reluate în dimineața zilei de 27 februarie a.c.

Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză, ar fi plecat de la domiciliu voluntar în urmă cu trei săptămâni, ultima dată fiind văzut în compania unui apropiat din localitate.

Avand în vedere cele constatate, s-a constituit o echipă complexă formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Buzău, criminaliști, polițiști din cadrul Secției de poliție rurală Pârscov și un medic legist, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, care au descins la domiciliul unui localnic de 39 de ani, cunoscut al persoanei dispărute.

În urma cercetării la fața locului, polițiștii au găsit trupul neînsuflețit al bărbatului dispărut, în curtea localnicului de 39 de ani. Acesta a fost transportat cu ambulanța la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Barbatul în vârstă de 39 de ani a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvărșirii infracțiunii de omor, urmând a fi prezentat magistraților Tribunalului Buzău cu propunere de arestare preventivă.

În cauză se continuă cercetările, cazul fiind declinat spre competentă soluționare către Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău„, precizează reprezentanții IPJ Buzău.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker