Sport

Desant, la Limpeziș! Younes Hamza și încă cinci jucători, aduși să salveze Voința

Cu cinci puncte adunate în cincisprezece meciuri, Voința Limpeziș o devansează  în clasamentul  seriei a doua a celui de-al treilea eșalon valoric doar pe Dacia Unirea Brăila, cea din urmă jucând cât se poate de bine rolul mortului care nu mai poate fi întors de la groapă. Pentru Voința există însă speranță, astfel că finanțatorii au decis să remanieze aproape complet echipa, schimbând, totodată, și banca tehnică. Principal a fost numit Marian Teodorescu, tehnician care a mai antrenat în Prahova, pe Petrolul 95, CS Cornu și CSO Băicoi.

Impresionantă este însă campania de mercato reușită de Limpeziș, pentru echipa din Movila Banului semnând deja șase jucători. Este vorba de  Ionuț Filip și Robert Marin, veniți de la Băicoi, Andrei Baciu și Fabio Mihai, foști la CS Cornu și Ștefan Ursu, de la ACS Berceni.

Hamza Younes

Cireașa de pe tort e reprezentată, însă, de Younes Hamza, atacant care făcea senzație la începutul deceniului trecut în prima ligă. Tunisianul și-a dat acordul să semneze cu Voința, în speranța că va deturna echipa din sudul județului dintr-un drum către eșalonul patru. Apărută inițial ca un zvon, asocierea atacantului cu Limpeziș este deja realitate, fostul jucător al Petrolului fiind prezentat oficial sâmbătă.

Optimist, Hamza declarat că obiectivul este realizabil, dar că echipa mai trebuie, un pic primenită: „Avem ambiție, vrem să schimbăm echipa și e o provocare pentru noi, cei care am descins aici recent, dar și pentru proprietari.Urmează să vedem pe teren ce putem să facem. Am văzut echipa în tur, am fost la vreo trei meciuri, și, bineînțeles, trebuie schimbări, trebuie să ne organizăm mai bine, și eu zic că pas cu pas putem să facem treabă bună. Echipa se va schimba radical și cu siguranță o să avem rezultate bune”.

Experimentatul atacant și-a trecut în CV de-a lungul carierei stagii la echipe cunoscute în Balcani, precum Aris, Xanthi, sau Ludogoreț.  În prezent, tunisianul urmează și cursurile Școlii Federale de Antrenori.

Pe shortlistul celor de la Voința se regăsesc încă cel puțin șapte jucători, astfel că speranțele legate de evitarea retrogradării sunt, cel puțin prin prisma mercatoului, legitime.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare