Politic

Deputatul Andi Cristea despre provocările și oportunitățile tehnologice la OCDE în Paris (P)

Deputatul Andi Cristea a a participat la o nouă dezbatere de marcă desfășurată la sediul OCDE din Paris, concentrată pe impactul tehnologiilor imersive și a metaverse-ului asupra societății contemporane.

Dezbaterile au scos în evidență atât provocările, cât și oportunitățile pe care aceste tehnologii le prezintă, subliniind importanța securității datelor în era digitală.

„În acest cadru, am prezentat evoluția raportului pe care îl coordonez pentru Consiliul Europei, vizând să abordăm dilemele etice și juridice ale tehnologiei, cu scopul de a construi un mediu digital sigur și just. Experiența mi-a reafirmat credința că, printr-un efort comun, putem alinia inovația tehnologică cu principiile etice și protecția drepturilor fundamentale, asigurând un progres de care beneficiază întreaga societate,” a scris Andi Cristea pe pagina sa de Facebook.

Buzoianul Andi Cristea se distinge prin angajamentul său continuu în ceea ce privește promovarea unei abordări responsabile și incluzive a tehnologiei, căutând să contribuie la un viitor digital mai sigur și mai prosper pentru toți cetățenii europeni.

Text asumat de Partidul Social Democrat – Filiala Buzău

Articole similare