vineri, 15 ianuarie 2021

De unde vor putea cumpăra buzoienii carne de miel

Piața de Lactate a municipiului Buzău va deveni, începând de vineri, locul de unde buzoienii vor putea cumpăra carne de miel în condiții de maximă siguranță, după cum precizează directorul S.C. „Piețe, Târguri și Oboare” Buzău, Daniel August.

Conform acestuia, piața de lactate dispune de toate facilitățile impuse de lege pentru un asemenea comerț, la care se adaugă cerințele suplimentare statuate prin ordonanțele ­mi­litare: apă rece și caldă, aer condiționat, dispensere cu dezinfectant, covorașe îmbibate în soluție de clor la intrarea în hală și afișaj cu recomandări și sfaturi pentru prevenirea infectării cu COVID-19.

,,Și accesul cumpărătorilor în hală va trebui să se facă tot cu respectarea regulilor impuse de ordonanțele militare. Aceștia au datoria de a purta mască de protecție și mănuși, de a păstra distanța socială și de a intra în hală în mod organizat, pentru a preveni aglomerația; așa că, în condițiile în care numărul de clienți este mare, o parte dintre aceștia vor trebui să aștepte la intrare până când vor avea acces în piață. Acest lucru va fi realizat și cu sprijinul Poliției Locale”, spune directorul Daniel August.

loading...
error: Content is protected !!