Sport

De neoprit! FC Buzău nu mai iartă nimic și este pe loc de play-off

FC Buzău funcționează la capacitate maximă! Echipa buzoiană nu mai iartă nimic și a urcat pe loc de play-off după victoria obținută sâmbătă, în Crâng, în fața celor de la Metaloglobus București, în etapa a 7-a a Ligii a 2-a.

FC Buzău a învins cu scorul de 4-1 (2-0) una dintre cele mai dificile formații din serie într-un meci în care destinația celor trei puncte era evidentă încă de la pauză. “Dubla” lui Alin Cârstocea (9; 41) a adus gazdelor un avantaj liniștitor după primele 45 de minute. În minutul 57, scorul a luat proporții, Cristian Ciobanu transformând un penalty. Oaspeții au redus din diferență în minutul 69, prin căpitanul Ovidiu Herea, dar Buzăul a refăcut avansul de trei goluri cu o reușită în ultimul minut.

După victoria de sâmbătă, FC Buzău a urcat pe locul 4 în clasamentul intermediar al seriei, cu 13 puncte.

2 Comentarii

  1. Cel mai bun transfer din fotbalul buzoian e Profesorul Pustai. Metaloglobus ne-a bătut in Martie cu 5-1, cu marele Ilie Stan. Care retrogradează acum cu Brașovul. Așa mare antrenor este.

  2. Vali Stan nu dezvolta nimic, decât înjură copii care merg la fotbal la Metalul. Cum sa îl compari pe Vali Stan care n-are nici un rezultat mai de doamne ajuta cu profesorul Pustai , care e singurul din Romania care l-a bătut pe ăla care a luat anul trecut Cupa Campionilor cu Chelsea. Hai sa terminam sa mai ridicam in slavi toți circarii, doar pentru ca sunt de la noi. N-am avut niciodata antrenor ca Pustai. Dacă are minte de antrenor, Vali Stan sa meargă sa stea cu Pustai de vorba, ca sa ai un profesor in Buzau și tu sa nu înveți nimic, nu e bine. Sa lase fumurile de antrenor, ca pe lângă Pustai e amator. Pustai nu e Ilie Stan, l-a bătut in Cupa de i-au mers fulgii.

Articole similare