Actualitate

FOTO / Un polițist râmnicean a făcut praf Loganul de serviciu

O autospecială de Poliția marca Logan, la bordul căreia se aflau doi agenți, a fost serios avariată în urma unui accident de circulație produs pe DN2-E85, la limita județelor Buzău și Vrancea.

Conform Biroului de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului, vina producerii accidentului aparține polițistului care se afla la volan, un agent în vârstă de 47 ani, care a și fost sancționat contravențional.

„În data de 18 septembrie, ora 10.35, patrula de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Sărat a fost implicată într-un eveniment rutier. În timp ce conducea autospeciala, pe DN2E85, la ieșire din Râmnicu Sărat către Focșani, un bărbat în vârstă de 47 de ani, a intrat în coliziune cu o  autoutilitară, condusă de un bărbat de 41 de ani din Suceava, ce transporta un autoturism. În urma evenimentului, nu au fost persoane rănite. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Ulterior, conducătorul autospecialei a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.”, a comunicat Biroul de presă al IPJ.

Articole similare