Sport

De la Gloria, sub tricolor! Sălceanu convocat la reprezentativa U19

Evoluțiile constant bune ale lui Robert Sălceanu nu au rămas neobservate. Tânărul fundaș de la Buzău a fost convocat din nou, de Alexandru Pelici, pentru meciurile naționalei Under 19, selecționată care va disputa trei partide, în ultima decadă a lunii martie.

Convocarea oficială a sosit zilele trecute, pe adresa clubului din Crâng: „Suntem bucuroşi să vă informăm că jucătorul dumneavoastră, Robert Sălceanu, face parte din lot pentru această acţiune a echipei naţionale”, a transmis Federaţia Română de Fotbal printr-un comunicat, clubului Gloria Buzău.

Naţionala condusă de Alexandru Pelici va disputa la acest turneu 3 partide:

  • 22 martie, ora 16.00: Norvegia U19 – România U19
  • 25 martie, ora 16.00: România U19 – Irlanda de Nord U19
  • 28 martie, ora 16.00: România U19 – Franța U19

Meciurile se vor disputa în Franța, în cadrul Turneului de Elită, ultima etapă înaintea calificărilor la Campionatul European U19. Primele șapte clasate la competiția din Hexagon vor accede automat în turneul găzduit de Malta, în perioada 3-16 iulie.

Robert Sălceanu a fost adus  la Buzău de Cristi Pustai, de la Dunărea Călărași, echipă unde tânărul fundaș fusese promovat la prima echipă chiar de „Profesor”. După o perioadă în care a evoluat la Gloria sub formă de împrumut, left-back-ul a fost transferat definitiv.

Încă de la primele meciuri, Sălceanu a devenit unul dintre favoriții publicului, determinarea și capacitatea sa de efort atrăgând aplauze la scenă deschisă.

Gloria a mai avut recent în lot un internațional de tineret. Este vorba de Sergiu Pârvulescu, plecat în iarnă la FC Brașov. De asemenea fundaș de bandă, Pârvulescu reprezentase România la toate grupele de vârstă, de la Under 15, până la Under 19.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker