Economic

De ce să optezi pentru un împrumut IFN atunci când ai nevoie urgentă de bani?

Împrumuturile bancare sunt, cu siguranță, prima soluție pe care o luăm în considerare atunci când avem nevoie de bani, însă problema o reprezintă faptul că mare parte din cererile depuse sunt respinse. Acest lucru este cauzat fie de criteriile de eligibilitate mult prea stricte, fie de alți factori specifici instituțiilor tradiționale. Ca soluție alternativă, OKcredit, în calitate de instituție financiară nebancară, a dezvoltat numeroase metode de finanțare rapide pe care să le poată accesa oricine, oricând, fără bătăi de cap. Acceseaza si tu un credit IFN și fă rost instant de banii de care ai nevoie!

Condițiile de acordare sunt minimale

Uită de zecile de acte doveditoare, justificări și alte documente greu de obținut de care aveai nevoie pentru a-ți alcătui dosarul de aplicare. Atunci când alegi colaborarea cu OKcredit birocrația este redusă aproape la zero în așa fel încât singurele lucruri pe care va trebui să le demonstrezi sunt faptul că ai împlinit deja 20 de ani și deții o sursă stabilă de venit prin care să poți achita ulterior ratele. Există și câteva cerințe suplimentare care țin de eficientizarea colaborării, cum ar fi punerea la dispoziție a unui cont și card bancar care să susțină tranzacțiile sau indicarea unei adrese de email și a unui număr de telefon personale pentru a facilita comunicarea pe toată durata colaborării.

Procesul de aplicare este foarte simplu și intuitiv

Dacă ai un dispozitiv conectat la internet poți faci rost de banii necesari, fără să fie nevoie să te deplasezi. Tot ce trebuie să te faci este să te conectezi pe platforma OKcredit cu un cont unic creat înainte și să selectezi tipul de împrumut dorit. Vei fi redirecționat către o pagină tipizată unde te așteaptă intervalul financiar pe care să te poziționezi după bunul plac și o secțiune de unde stabilești data primei scadențe. Ulterior, apeși butonul „vreau credit acum” și îți va apărea instant formularul de aplicare pe care îl poți completa în doar câteva minute și îl trimiți spre analiză.

Banii îți sunt virați în cont în timp record

Din momentul în care ai îndeplinit toți pașii, nu mai rămâne decât să aștepți decizia de finanțare care îți va fi comunicată în decurs de câteva ore. Dacă totul a mers fără probleme și ai primit un răspuns pozitiv, viramentul se va realiza în scurt timp în contul indicat, în decursul aceleiași zile. Îi vei putea redirecționa instant în orice scop dorești, fără limite sau impedimente.

Îți conturezi propria rezervă de bani

Creditele IFN oferite de OKcredit sunt de tip revolving ceea ce înseamnă că banii circulă constant în contul tău pe o perioadă de până la cinci ani. Acest lucru se întâmplă datorită faptului că fiecare rată pe care o rambursezi devine din nou disponibilă spre retragere în contul tău. În plus, plătești doar pentru suma utilizată și dobânda aferentă, indiferent care a fost plafonul aprobat.

Te bucuri de o colaborare lipsită de stres

OKcredit este locul în care poți apela cu încredere la servicii financiare adaptate nevoilor tale, fără teama unei proceduri complicate sau a unei relații rigide. Atunci când alegi să te adresezi echipei o poți face ca unui prieten la care cauți ajutor și înțelegere. Întreaga colaborare se bazează pe o interacțiune umană, lipsită de stres și presiune, de care te poți bucura din plin pe tot parcursul contractului. Flexibilitate, înțelegere, deschidere și dedicare, de toate acestea ai parte pe parcursul perioadei contractuale în așa fel încât să vezi în OKcredit un sprijin de încredere.

Cu OKcredit obții bani oriunde, oricând, online!

Articole similare