sâmbătă, 19 septembrie 2020

 De ce era să fie exmatriculată de la grădiniță Bianca Purcărea

Buzoianca Bianca Pur­cărea, solista trupei Cobzality, cea care ne-a reprezentat la Eurovision în bandul Paulei Seling iar acum evoluează în musicalul de succes „Mamma Mia”, continuă să își surprindă fanii cu povestioare inedite din viața ei. Bianca a povestit, într-un nou filmuleț postat pe blogul personal, despre cum era să fie „exmatriculată” de la grădiniță.

Orice adult își aduce aminte cu drag și cu zâmbete pe buze de copilăria năzdrăvană, iar Bianca Purcărea nu face excepție atunci când, în vlogurile sale, povestește cum se simțea ea mai specială decât ceilalți copii din jurul ei pentru că avea talent vocal. Artista că avea să provoace îngrijorarea educatoarelor de la grădiniță după ce a început să dezvolte trendul emo și să își atragă  colegii de balansoar într-un cult obscur. Mai exact, Bianca stătea tot timpul jos în clasă și cânta cu patimă piesa trupei Genius, „Orașul trist”, părându-i-se că este mai specială dacă adoptă o atitudine de persoană tristă. Astfel, ca lider al unei astfel de „secte”, buzoianca și-a găsit și adepți care cântau lângă ea, în aceeași stare de tristețe.

„Educatoarele nu mă puteau scoate din starea de tristețe absolută”     

„Ce dacă voiam eu să stau într-un colț acolo, departe de copii, să îmi fredonez piesele mele în gând, și să nu fac banalele bastonașe cu educatoarele?! Educatoarele nu mă puteau scoate din starea de tristețe absolută în care începeam să cooptez și pe alții“, povestește Bianca Purcă­rea.

Și ca orice copil, Bianca reproducea și cuvinte „interzise” și așa s-a întâmplat și cu un cuvânt obscen care începea cu li­tera „F”, pe care Bianca l-a reținut puțin distorsionat, și pe care îl spunea în șoaptă copiilor în baie, ascunși de de părinți.

Seria de năzbâtii la grădini­ță le-a convins pe doamnele educatoare să o cheme pe mama Biancăi pentru a-i spune că se întâmplă ceva ciudat cu fiica ei. Nu știm exact cum a reacționat mama artistei, dar cel mai probabil lucrurile s-au rezolvat și Bianca a renunțat la stilul „emo” pentru piese cu mesaje ceva mai vesele.

În plus, buzoianca mai povestește în videoblog că, peste ani, avea să cânte pe aceeași scenă cu solista trupei Genius, cea care i-a dominat copilăria cu piesa „Orașul trist”. Deși anii au trecut, Bianca a fost atât de emoționată când Oana de la Genius a coborât de pe scenă, încât, deși își dorea nespus să vorbească cu ea, nu a avut curaj.

loading...
error: Content is protected !!