Monden

De ce cheltuie Andra Gogan lunar doar 2.000 de euro?

După ce Selly a zguduit showbizul cu informația potrivit căreia cheltuie aproape 20.000 de euro lunar, buzoianca Andra Gogan și-a făcut un calcul personal similar. Influencerița a declarat exclusiv pentru cancan.ro că încasările sale lunare nu sunt nici pe departe o avere cum speculează presa de scandal, de aceea nici cheltuielile ei lunare nu sunt foarte mari. Buzoianca a dezvăluit că încasările sale oscilează în funcție de nivelul de muncă. Dar un lucru este cert: vloggerița „sparge”, conform unui calcul estimativ, 2.000 euro în fiecare lună.

Ea se declară o persoană chibzuită, strângând banii pentru călătorii și experiențe care să o dezvolte spiritual. „Eu îmi doresc foarte mult să câștig banii ăștia ca să cheltuiesc măcar jumătate din ei. În momentul de față suntem în jurul acelei sume pe care o câștigăm sau mai puțin. Ca actor, influencer sau artist poți să ai luni în care câștigi și 1.000 euro sau 2.000 euro și luni în care câștigi 15.000 euro. Dar trebuie să muncești constant ca să poți să câștigi banii ăștia. Consider că pe lună cheltuiesc cam 2.000 euro maxim”, a declarat Andra.

Influencerița a mai precizat că a fost învățată de mică să păstreze banii pentru multe călătorii, vacanțe, excursii, încă de la primele câștiguri făcând alături de familie o vacanță prelungită. „Prima sumă pe care am câștigat-o a fost din desene animate, că pe vremuri se câștigau foarte mulți bani
din dublaje. Și eu cu Răzvan la un loc, cu banii respectivi, am făcut turul Europei cu mașina, cu familia, acum 10-15 ani. De pe atunci ni s-a insuflat plăcerea asta și o păstrez și în prezent”
, a mai precizat Andra Gogan.

*

Andra Gogan (Alexandra Gabriela Valentina Gogan, născută la 17 aprilie 1998 în Buzău) este cântăreață, vlogger și voice-over. Ea a intrat în Cartea Recordurilor împreună cu fratele său, Răzvan, pentru „Cel mai lung concert live susținut de un copil” (3 ore și 20 minute – 55 melodii) și „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil” (16 albume). Recordul a fost confirmat pe 15 septembrie 2009.

Andra Gogan cântă de la vârsta de 3 ani. Printre proiectele la care a luat parte se numără producția Disney „Doctorița Pușica” și „Sofia Întâi”, la care a dublat în limba română. În 2016, Andra a participat la emisiunea „Românii au talent” și a prezentat, pe Neptun TV, emisiunea „E vara ta!”.

Andra a fost asistentă la emisiunea „Acces Direct”, pentru o scurtă perioadă de timp. În 2016 a lansat mini serialul „How to become popular at high school” pe canalul său de YouTube.

*

Andrei Șelaru, alias Selly Andrei Șelaru (născut pe 28 februarie 2001) este vlogger, cântăreț și actor, cunoscut cel mai mult pentru canalul său de YouTube. Andrei Șelaru s-a născut pe 28 februarie 2001 în Craiova, mama lui fiind profesoară, iar tatăl inginer silvic. Andrei a fost de mic foarte interesat de tot ceea ce se întâmpla în spatele camerelor, precum schimbarea perspectivei sau unghiului la TV. Acesta și-a petrecut o mare parte din copilărie în fața calculatorului, spunând uneori că internetul ar fi mai interesant decât lumea din jur. În prezent, Andrei Șelaru susține că petrecerea exagerată de timp în fața calculatorului nu este un lucru bun.

Într-un interviu acordat revistei „Forbes”, Șelaru susține că a aflat de platforma YouTube de la profesoara lui de engleză, în perioada 2008-2009. Primul său videoclip, intitulat „Selly’s Vlog – 10 lucruri despre mine”, a fost încărcat pe platforma YouTube în data de 21 decembrie 2012. În 2013, Andrei Șelaru a primit prima lui cameră video, pe care o descrie drept „o Toshiba obosită”. Printre seriile sale de succes se numără „Tipuri de profesori”, „Dacă Google ar fi om” și „Rap Battle”.

În data de 21 decembrie 2017 formează formația muzicală 5GANG odată cu lansarea primei melodii din repertoriul acesteia, „Singuri Acasă”. Pe 27 decembrie 2019 s-a lansat filmul românesc „5GANG:
Un altfel de Crăciun”, un film de comedie. Din distribuție fac parte, printre alții, membrii grupului de vloggeri ai formației 5GANG, formație alcătuită din următorii cinci membri: Andrei Șelaru (Selly), Diana Condurache (Dia), Andrei Gavril (Gami), Luca Bogdan (Pain) și Mădălin Șerban (Mădălin).

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker