marți, 22 septembrie 2020

De 20 de ani oferim și vom continua să oferim românilor, numai șeminee de calitate superioară 

S-au împlinit deja două decenii de când, la Sibiu, se puneau bazele uneia dintre cele mai serioase firme de șeminee care, cu ajutorul pasiunii și a cultului pentru muncă serioasă, a devenit astăzi, liderul de pe piața soluțiilor de încălzire alternativă. PEFOC a devenit cu pași mici, dar siguri, un brand cu renume în România, reușind să deservească clienții din întreaga țară, cu produse și servicii de calitate verificată, grație rețelei profesionale vaste de meșteri parteneri și colaboratori oficiali. Așadar, dacă vrei un șemineu de calitate superioară sau o soba buzau care să livreze căldură casei și sufletului tău, specialiștii sibieni devin natural, cea mai inspirată alegere. Când un client își dorește un produs calitativ, indiferent că este vorba despre un șemineu clasic pe lemne, un șemineu electric sau un coș de fum Hoch profesional, mai mult ca sigur, acestuia i se va recomanda să apeleze la serviciile brandului PEFOC. Sub tutela sloganului “Noi facem tot, tu pui pe foc!”, de-a lungul anilor, compania sibiană și-a câștigat încrederea miilor de clienți mulțumiți din întreaga țară, nu numai datorită produselor, accesoriilor și soluțiilor de cea mai înaltă calitate, dar și datorită serviciilor și transparenței totale în procesul de vânzare și consiliere specializată.

Secretul succesului nostru gravitează în jurul plasării clientului în fruntea priorităților noastre. Încă de la începuturi, am decis că nu vom face niciodată compromisuri cu privire la calitatea produselor și serviciilor oferite în detrimentul profitului rapid, obținut peste noapte sau al altor interese financiare. Am ales calea dezvoltării sănătoase, fără artificii și fără să ne jucăm cu siguranța sau banii clienților noștri, oferindu-le mereu soluții premium de încălzire la prețuri corecte, însoțite și de un serviciu de consultanță de calitate, gestionat de către o echipă de specialiști impecabil instruiți din punct de vedere profesional. Așadar, potențialilor clienți li se vor prezenta toate datele necesare cu privire la viitorul semineu, modurile de achiziție și, cel mai important aspect – prețul corect! Prețurile produselor sunt cele afișate pe site-ul nostru pefoc.ro sau în magazinele partenere, în monedă lei (nu în euro sau alte valute, spre derutarea clientului), prețuri reale, la fel cum sunt și promoțiile noastre (pot fi urmărite în timp, de-a lungul lunilor, pentru veridicitate). Din păcate mai există și cazuri în care companii din același sector de activitate, oferă produse similare cu mențiunea “discount de 30-40%” ele fiind de fapt cu aprox. 20% mai scumpe decât produsele Pefoc din aceeași categorie sau gamă de produs. Astfel, la noi întreg procesul comercial este unul corect și onest, de ambele părți.

În același timp, PEFOC este printre puținele firme din România care deține și actualizează frecvent, stocuri proprii de produse și servicii din universul soluțiilor de încălzire alternativă.  Asta înseamnă că nu suntem doar un magazin on-line care apelează la intermediari și învârt hârtii și facturi, făcând comenzi externe atunci când clientul are nevoie, ci chiar depozitează produsele în stocuri mari în halele proprii ale companiei, astfel încât să poată onora în cel mai scurt timp posibil și cu promptitudine, comenzile clienților din întreaga țară. În plus, aceștia pot vedea cu ochii lor produsele din showroom, având acces la o gamă variată de șeminee clasice, pe lemn, gaz sau seminee electrice, diverse soluții de șemineu teracotă, sobe pe peleți sau șeminee decorative.

În încheiere, vă spunem că nu este nevoie să ne credeți pe cuvânt și vă invităm să vă  convingeți singuri de calitatea superioară a produselor și serviciilor noastre. În același timp,  PEFOC distribuie produse la nivel național prin intermediul unor colaborări și parteneriate bazate pe transparență și încredere, aflate în toate colțurile României. Astfel, livrarea se face prompt, la sediul colaboratorului local, sau direct la ușa dumneavoastră.

loading...
error: Content is protected !!