sâmbătă, 19 septembrie 2020

Buzoianca Ellie White s-a recuperat la estetician dupa vacanțele la soare

• După două concedii petrecute în Grecia în mai puțin de o lună, a simțit nevoia să dea un refresh tenului

Vacanță la soare, refresh la estetician! Ellie White a aplicat cele două reguli pentru a nu lăsa tenul să se resimtă de la ultravioletele din concediu și de la bronzul care usucă treptat-treptat pielea. Buzoianca a dorit, la revenirea în țară, să apeleze la un profesionist în domeniul pielii și al esteticii, ca să beneficieze de o hidratare în profunzime, contracarând astfel efectele nocive pe care expunerea la soare le are asupra pielii. Esteticianul Iancu Morad i-a  pregătit un cocktail de vitamine și acizi pe care i l-a aplicat pentru ca artista să aibă un ten luminos, cu aspect ­vizibil îmbunătățit.

Ellie White a reușit, chiar și pe timp de pandemie, să bifeze două vacanțe în Grecia. Dacă prima a fost o vacanță de familie, alături de copii, cea de-a doua a fost una romantică în doi, alături de partenerul ei, Doru Tinca. Revenită în țară, artista a simțit nevoia să dea un refresh tenului afectat de expunerea la soare, devenit deshidratat și sensibil.

Ellie a apelat la medicul ei estetician, Iancu Morad, pentru a rezolva problema într-o manieră neinvazivă, dar extrem de eficientă. „M-am bucurat de soare în aceste vacanțe, dar știu că razele ultraviolete au un efect nociv asupra tenului. Am cerut sfatul medicului meu estetician, Iancu Morad, și am făcut un tratament denumit Dermapen, procedură prin care se introduce în piele un cocktail hrănitor, din vitamine și acizi. Este mai eficient decât orice cremă! Îmi simt acum tenul mult mai hidratat, mai fresh, iar liniile fine au dispărut complet”, a declarat Ellie White pentru Agenția de Presă Mondenă.

Dermapen este un dispozitiv prin intermediul căruia se introduce în piele un cocktail hrănitor de vitamine și acizi. Tratamentul este minim invaziv, ra­pid, nu necesită timp de recuperare. Iar efectele se mențin până la trei luni de zile și are un efect de rejuvenare asupra fibrelor de colagen și elastină. Este indicat după expunerea la soare, pentru că hidratează și hrănește tenul în profunzime. ,,Tratamentul este recomandat inclusiv pentru zone sensibile la nivel facial, în jurul ochilor, pentru conturul nasului sau al buzelor. Se recomandă la început patru-șase ședințe la interval de trei săptămâni, urmând apoi o ședință de întreținere o dată la câteva luni”, explică medicul chirurg estetician Iancu Morad.

loading...
error: Content is protected !!