Monden

Dan Țuțu vine pentru prima dată la Buzău

Despre ce poate vorbi un comediant în propriul show cu umor? Poate despre secretele unei relații de succes, căci cine ar fi mai potrivit pentru astfel de sfaturi decât el, omul cu trei căsnicii „reușite” și care s-a bazat toată viața pe zicala „încercarea moarte n-are, vei afla dacă te doare”. Sau despre cum eșuează o căsnicie, fără prea mult ajutor. Sau despre orice, legat de căsnicie sau nu, doar să fie glumă și să facă publicul să se distreze.

Astfel, umoristul Dan Țuțu începe anul 2023 în forță, pe scena de la O’Brothers Social Pub cu un show de comedie prezentat în premieră la Buzău,  joi, 27 aprilie, de la ora 19.00. În deschidere vor performa Dan Birtaș și Doru Nicuț, proaspeți absolvenți de iUmor și Stand-Up Revolution. Reamintim că Dan Țuțu s-a lansat pe scena de la iUmor și a evoluat foarte mult în cadrul showului. Cu fiecare număr de stand-up prezentat a prins și mai multă încredere în el. În anul 2015 a participat pentru prima dată la un spectacol de stand-up. De atunci a fost prezent și la alte concursuri de gen, însă cea mai importantă apariție a lui a fost în cadrul emisiunii iUmor, unde a ajuns până în marea finală.

„Ce spun pe scenă e povestea vieţii mele, eu cred că m-am născut ca să îi fac pe oameni să râdă, chiar de când eram la grădiniţă. Părinţilor mei li se tot spunea că am un dar pentru a spune poveşti, aveam rolurile principale în piesele de teatru de la şcoală, improvizam mereu”, povestea Dan Ţuţu despre începuturile lui.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker