Economic

„Cat ai castigat facand videochat de acasa?”, „Prea putin!” Conversatia care te determina sa mergi la studio

In ultima perioada, tot mai multe persoane opteaza pentru joburi remote, care le ofera posibilitatea de a-si desfasura activitatea profesionala din confortul propriei case. De cele mai multe ori, aceasta varianta este cea mai avantajoasa, insa exista si cateva exceptii pe care trebuie sa le ai in vedere.

De exemplu, daca te gandesti sa faci videochat de acasa ACM Studio, vei fi surprinsa sa afli ca te vei lovi de nenumarate impedimente atunci cand transmiti sesiunile live din propria locuinta. Pentru a te ajuta sa intelegi mai bine care sunt situatiile neplacute care ti se pot intampla, am stat de vorba cu un model de top din industria de diverisment online pentru adulti.

  • Cum ai ales sa iti desfasori activitatea din propria locuinta?
  • Cand am inceput sa iau in calcul intrarea in acest domeniu, am citit cateva articole si am cautat testimoniale ale modelelor. Am vazut ca foarte multe fete care incasau sume considerabile au optat pentru a merge intr-un studio. Cu toate acestea, am decis sa incerc si eu, dar am optat pentru a face videochat de acasa, avand in vedere ca aveam deja un calculator si o camera web.

Dupa cateva saptamani, am realizat ca este mult mai greu decat m-am asteptat. Nu numai ca trebuie sa ai o camera web buna si o conexiune rapida la internet, dar este necesar sa ai si o camera frumoasa si sa fii bine machiata intotdeauna. Pe langa aceste aspecte, trebuie sa ai si un program de lucru stabil, sa iti gestionezi bine timpul si sa te asiguri ca reusesti sa functionezi la capacitate maxima.

Pe langa aceste aspecte tehnice, trebuie sa ai si o atitudine profesionista si sa iti respecti admiratorii. De multe ori, este nevoie sa ai rabdare si sa fii diplomat cu ei, chiar si atunci cand acestia sunt greu de multumit. Cand stateam acasa, nu reuseam sa ma adun si membrii observau acest lucru.

  • Insa cand vine vorba despre venituri, cat ai castigat facand videochat de acasa?
  • Prea putin! Din cauza tuturor dezavantajelor mentionate anterior, calitatea sesiunilor pe care le organizam scadea, iar, odata cu aceasta, scadea si numarul admiratorilor. Am castigat prea putin comparativ cu alte modele care isi desfasurau activitatea in studio.
  • Sa inteleg ca acum nu mai alegi sa stai acasa?
  • Niciodata! In cele din urma, am realizat ca nu pot continua in acest fel. Am luat decizia de a merge intr-un studio si am avut o conversatie cu unul dintre manageri. Mi-a explicat ca, in studio, pot castiga mult mai mult decat facand videochat de acasa. De asemenea, am primit sfaturi cu privire la cum sa imi imbunatatesc abilitatile si sa imi gestionez mai bine programul de lucru.

Iata cum o alegere neinspirata iti poate afecta parcursul in domeniul de divertisment pentru adulti. Profesionistii te sfatuiesc sa cantaresti bine avantajele si dezavantajele si sa renunti la ideea de a face videochat de acasa. Te vei convinge in scurt timp ca aceasta a fost cea mai buna decizie pe care ai putut sa o iei!

 

Articole similare