Monden

Dan Țuțu vine la Buzău cu un show la fel de imprevizibil precum… dragostea

Nu oricine se pricepe la fotbal și la politică, însă la sfaturi în dragoste toată lumea e darnică! Inclusiv cei care au trecut prin câteva căsnicii într-o singură viață și mai fac și haz de necaz de asta! Și cine ar fi mai potrivit pentru astfel de sfaturi despre relații de iubire decât el, omul cu trei căsnicii „reușite”, care s-a bazat toata viața pe zicala „încercarea moarte n-are, vei afla dacă te doare”, însuși Dan Țuțu.

Comediantul va sosi și la Buzău pentru cei care vor să îi afle poveștile de dragoste eșuate și sfaturile din experiență, iar show-ul este programat vineri, 15 septembrie, de la ora 19.30, la Sala Mare a Consiliului Județean Buzău.

Dan Țuțu, adică Dan Constantinescu pe numele real, este un comediant care face stand-up de trei ani. El a participat prima oară la un spectacol de stand up în anul 2015, iar atunci se afla în postura de spectator. Primele sale apariții au fost în deschiderea unor nume deja consacrate în stand up-ul din România. Dan a participat de mai multe ori la emisiunea iUmor de pe Antena 1 în cadrul căreia a convins telespectatorii să îl trimită în marea finală.

S-a născut în Piteşti, a trecut de pragul de 50 de ani și a terminat un liceu cu profil industrial, unde s-a specializat în construcţia de maşini. „Ce spun pe scenă e povestea vieţii mele, eu cred că m-am născut ca să îi fac pe oameni să râdă, chiar de când eram la grădiniţă. Părinţilor mei li se tot spunea că am un dar pentru a spune poveşti, aveam rolurile principale în piesele de teatru de la şcoală, improvizam mereu”, spunea Dan Ţuţu într-un interviu.

Prin numerele sale de stand up, Dan Țuțu a stârnit de fiecare dată  hohote de râs, atât în rândul publicului, cât și în cel al telespectatorilor. Povestirile sale le-au intrat tuturor în suflet, repede. Printre subiectele pe care acesta le-a abordat în numerele sale de stand up, se numără și faptul că a vorbit despre cunoscuta replică: „Să moară mama”. El a vorbit despre experiența pe care a trăit-o alături de un coleg de muncă care o folosea la fiecare pas. „Parcă mă-să îi facea în ciudă, că tot nu mai murea. La un moment dat, am început toți colegii să zicem «să moară mama lui Mihăiță dacă eu te mint». Și la final i-am zis: «Bă, băiatule, tu ești sănătos la cap? Păi dacă murea mama ta înainte să te nască erai orfan acum!». Și el a zis «Da, bă, să moară mama!»”.

Într-una din aparițiile sale pe scena iUmor, Dan Țuțu a vorbit despre copilăria lui și de faptul că mama sa îi aplica câte o bătaie de fiecare dată când îl lua de la joacă din stradă pe motiv că „unde dă mama crește”: „Și am ajuns în armată și am văzut la dușuri, păi cred ca mama mea nu a dat unde trebuia, că restul au luat bătaie numai între picioare”, a spus Dan.

Articole similare