Monden

Dan Ciotoi și „Generic” vin să petreacă ca-n vremurile de altădată!

Magia sărbătorilor înseamnă timp petrecut cu cei dragi și, de ce nu?, momente în care ne aducem aminte de hituri ale tinereții sau de melodii care au fost șlagăre pe vremea părinților noștri. De aceea, la O’Brothers Social Pub va fi organizată o seară de melodii vechi, autentice și celebre și alături de Dan Ciotoi și trupa „Generic”; ei vor încânta publicul buzoian pe 9 decembrie, de la ora 22.00.

Intitulată „All Night Nostalgia Party” seara cu invitații speciali anunță o megapetrecere până în zori, pe hituri precum „Trenul vieții”, „Ineluș cu piatră scumpă”, „Lanțul de iubire”, „Banii n-aduc fericirea”, piese ce se aud încă din ani ’90, dar lansate în albume începând din 1987.

Dan Ciotoi

În altă ordine de idei, amintim că Dan Ciotoi a fost diagnosticat în trecut cu o boală grea, motiv pentru care a fost nevoit să stea internat șase luni în spital. „A fost o pleurezie. Am fost internat vreo șase luni, dar mi-a trecut. Asta mi-a dat un impuls, am zis că uite, când muncești și muncești degeaba, nu te apreciază nimeni, nu ajungi nicăieri cu munca cinstită. Și am zis când ajung acasă, să fac Școala Populară de Arte și m-am zbătut și am vrut să cânt”, a dezvăluit pentru capital.ro artistul Dan Ciotoi.

În deschiderea serii de 9 decembrie va întreține atmosfera, ca DJ rezident, DJ Arggo.

Articole similare