Monden

Dan Ciotoi revine la Buzău

Liderul formației Generic va cânta la O’Brothers pe 15 martie

Vă distrați pe 1 și pe 8 martie dar, împreună cu iubitul ori cu soțul, sau, de ce nu?, cu gașca, puteți să vă aduceți aminte cu drag de melodiile tinereții, tot în luna primăverii! Dan Ciotoi și formația sa revin la Buzău pe 15 martie în O’Brothers, pentru a vă oferi un concert antrenant și vibrant, pe acordurile celor mai îndrăgite hituri ale anilor ’80 și ’90. Noaptea plină de energie și distracție ia startul odată cu concertul, de la ora 20.00, iar prețul unui bilet este de doar 75 de lei.

Dan Ciotoi, liderul formației Generic, cunoaște lumea muzicală românească de mai bine de patru decenii. Ajuns la 68 de ani, cel care s-a bucurat și se bucură în continuare de un impact formidabil cu melodii precum „Banii n-aduc fericirea” și „S-a rupt lanțul de iubire” este de părere că muzica noastră s-a schimbat foarte mult în ultima perioadă de timp. El a oferit o „radiografie” personală, declarând pentru cancan.ro că i se pare că în ultima vreme trăiește într-un fel de „balamuc”: „Lumea noastră muzicală a devenit un balamuc, în ultima vreme. E o amestecătură cum nu am prins niciodată. Se cântă o groză de genuri, se amestecă o groază de genuri și toată lumea cântă. Toată lumea care știe să cânte, desigur!”, a afirmat artistul.

„Tineretul vrea mai nou muzică cu texte legate de sex. Nu mai e vorba despre aluzii sau apropouri delicate, ca pe vremea mea. Nu, acum totul e direct, cu verbe clare. Nu se mai ascunde nimeni. Și cei tineri le gustă foarte-foarte tare! Dacă mai adaugi și ceva strigături la versuri mai deocheate, succesul e ca și garantat!”, mai spune dezamăgit Dan Ciotoi.

Cel care s-a lansat în lumea muzicală în primăvara lui 1983, deci cu mai mult de 40 de ani în urmă, spune că moda aceasta nu va trece „cu una, cu două”: „Noul stil, ăsta gustat astăzi de tineri, nu cred că va trece cu una, cu două. Am observat că și generațiile cele mai tinere, adică cei care vin deja după fetele și băieții de liceu de astăzi, preferă același gen. Ca atare, îndrăznesc să spun că stilul ăsta va lua amploare. Cui îi va conveni bine, cui nu, asta e, se va retrage în muzica veche!”, mai spune Ciotoi.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker