Sport

Cupa îşi decide azi semifinalistele fazei judeţene

Cupa României, etapa pe judeţ, a ajuns la faza sferturilor de finală, programată astăzi, într-o manşă unică, pe terenul echipei mai slab clasate în momentul tragerii la sorţi. Trei dintre cele patru partide se dispută de la ora 17.30, ultima având startul o jumătate de oră mai târziu.

Sorţii au stabilit pentru desemnarea „careului de aşi” dueluri echilibrate şi interesante, cu deznodăminte greu de intuit. Capul de afiş se anunţă meciul care va opune câştigătoarea ediţiei trecute, Phoenix Poşta Câlnău, celor de la Montana Pătârlagele, în timp ce o altă favorită, Team Săgeata, va avea parte de o deplasare de foc la Balta Albă. Eventuala gazdă a finalei, Diadema Gherăseni, va primi vizita unei formaţii capabile de orice, Ştiinţa Cernăteşti, iar ultimul sfert, la fel de atractiv, le va pune faţă în faţă pe Victoria Boboc şi Voinţa Lanurile. De menţionat că semifinalele sunt programate pe 25 mai, iar finala se va disputa pe 15 iunie, la Gherăseni.

Cupa României, faza pe judeţ – Sferturi de finală

  • ora 17.30: AS Balta Albă – Team Săgeata
  • ora 17.30: Phoenix Poşta Câlnău – Montana Pătârlagele
  • ora 17.30: Diadema Gherăseni – Ştiinţa Cernăteşti
  • ora 18.00: Victoria Boboc – Voinţa Lanurile

Câştigătoarea trofeului judeţean va întâlni, într-un format nou, în sistem grupe, învingătoarele din judeţele cuprinse în Regiunea 7 Sud Est: Constanţa, Tulcea, Galaţi, Brăila şi Vrancea.

Articole similare