Sport

Cupa Cartierelor va avea și ediție de iarnă. Meciurile încep în week-end

Dacă până acum Cupa Cartierelor s-a desfășurat, cu precădere, în timpul vacanțelor de vară, cea mai longevivă competiție de amatori va avea anul acesta și o ediție hibernală, disputată într-unul dintre „baloanele” din municipiu.

Cupa este structurată pe două categorii, „Open” și „Old boys”, oferind posibilitatea de a participa iubitorilor fotbalului de orice vârstă.

Organizatorii încearcă să recompenseze cele mai bune echipe, dar vor fi, ca de obicei, și premii individuale. Fondul total de premiere este de 4.000 de lei.

Pentru ediția de iarnă, fiecare echipă participant va trebui să „cotizeze” cu 200 de lei, o sumă modică menită să acopere, într-o oarecare măsură, costurile închirierii complexului care va găzdui meciurile.

Înscrierile se pot face până pe 10 februarie. Până la ora redactării materialului, peste zece echipe erau deja oficial în competiție.

Înscrierile se pot face accesând linkurile de mai jos:

  • Pentru categoria OPEN (SENIORI) AICI;
  • Pentru categoria OLD-BOYS AICI.

Cupa Cartierelor este, fără tăgadă, cea mai importantă competiție de amatori la nivel juvenil buzoiană. Cu 15 ediții de vară la activ, a devenit mai mult decât o simplă întrecere între tineri, fiind mai degrabă un vector de promovare a fotbalului în comunitate. De asemenea, multe dintre talentele buzoiene au debutat chiar la Cupa Cartierelor, unde au fost „ochiți” de antrenorii și coordonatorii de la diferite cluburi din oraș.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker