Monden

Cum a vrut un mire să o agațe pe Diana Ioniță chiar în timpul nunții

Lumea artiștilor este plină de surprize, iar buzoianca Diana Ioniță a povestit, recent, o întâm­­­plare în care „artista cu ochii de smarald” a fost nevoită să  refuze o cerere venită din partea unui… mire, chiar în mijlocul petrecerii. Diana a povestit, într-un interviu pentru ,,Cancan”, cum un mire a vrut să o agațe în timpul nunții la care cânta.

,,Am trăit o experiență (…) în urmă cu câțiva ani, când un domn ginerică, în timpul evenimentului, într-o pauză, a venit să-mi spună, citez, <Astăzi am luat-o pe nevastă-mea, astăzi o las, dacă ieși cu mine la o cafea>. Am considerat că emoțiile trăite de către dumnealui în acea seară i-au tulburat puțin gândirea și, totodată, că este o fire glumeață”, a precizat artista, evitând alte comentarii.

Și tot la categoria momente unice și amuzante, Diana a mai amintit și de situația amuzantă când, în cadrul unei petreceri de Revelion, și-a încurcat accesoriile din garderobă. ,,Eu, de obicei, umblu cu jumătate de șifonier după mine, când plec la un eveniment, ceea ce doamnele cu siguranță înțeleg! Fiind o noapte încărcată, atunci când am ajuns la locație, mi-am luat perechea de pantofi din portbagaj fără să mai veri­fic dacă sunt pantofii potriviți. Am intrat în sală și am mers către domnul DJ, pentru a începe momentul. Între timp, am observat că toată lumea se uita către picioarele mele, dar m-am gândit că doar îmi admiră pantofii. În scurt timp, am realizat că aveam un pantof roșu și unul negru în picioare, și acesta era motivul real pentru care toți se amuzau copios. Ce-am făcut? Mi-am continuat programul, după care am mers și mi-am schimbat pantofii, din respect pentru invitați!”, a subliniat Diana.

Lăsând la o parte notorietatea, artista se descrie ca un om simplu, cu calități și defecte, cu viață echilibrată, dar și dezordonată câteodată, iubindu-și meseria mereu. ,,Sunt absol­ventă a două facultăți și un master, iar în prezent activez ca profesor în ca­drul unui atelier personal de muzică, dar, înainte de toate, sunt interpretă de muzică populară și asta iubesc să fac cel mai mult”, s-a descris buzoiancă. Su­pranumită ,,artista cu ochi de smarald”, Diana precizează că este încântată mereu de complimentele care i se fac, pentru că oamenii au diferite moduri de a-și arăta aprecierea, dar nu încearcă să interpreteze nimic, ci doar să ia complimentele ca atare.

„Sunt căsătorită cu un om minunat, cu care împart această pasiune pentru muzică și care mi-a devenit cel mai bun prieten. Atelierul muzical pe care îl coordonez poartă numele de «Ceata lui Ioniță» și este format dintr-o echipă de 35 de copii de toate vâr­stele. Sunt un om implicat în tot ceea ce fac, iar lucrurile de mântuială nu sunt pe gustul meu. Nu există nu pot, există doar nu vreau! Mulțumesc tuturor celor care-mi scriu și celor care ascultă muzica mea. Anul acesta, pentru mine, a fost plin de reacții frumoase din partea publi­cului și pot spune că pre­zența lui, atât virtuală, cât și fizică, mă încarcă permanent cu pozitivitate și energie pentru ceea ce va urma”, mai spune Diana Ioniță.

Articole similare