luni, 30 noiembrie 2020

Cum susține buzoianca Aida Parascan construirea primului Spital Național de Copii pentru Cancer

Cei mai mari 29 de bucătari ai României, printre care și buzoianca Aida Parascan, și-au unit forțele cu cei de la  Asociația ,,Dăruiește Viață” în campania #NoiFacemUnSpital pentru a construi primul Spital Național de Copii pentru Cancer, Boli Grave și Traumă.

Pentru prima dată în România, un ONG construiește un spital de la zero, exclusiv din donații și sponsorizări. În contextul în care statul român nu a construit nimic în domeniul oncologiei pediatrice în ultimii ci­nci­zeci de ani, ,,Dăruiește Viață” și-a asumat misiunea de a ridica PRIMUL SPITAL Național de Copii pentru Cancer, Boli Grave și Traumă. Spitalul de Copii care va oferi îngrijire multidisciplinară copiilor cu boli grave, la nivelul standard din Europa de Vest.

Rețete de suflet ale celor mai buni bucătari oferite gratuit

Cum funcționează par­teneriatul dintre ,,Asociația Dăruiește Viață” și cei 29 chefi bucătari? Simplu! Cei 29 de bucătari faimoși, prin­tre care și buzoianca Aida Parascan, au fost de acord să împărtășească gratuit re­țetele lor de suflet, pe care să le prepari și tu acasă, pentru cei dragi. Este vorba despre cartea de bucate Romania’s Greatest Chefs, pe care o poți descărca GRATUIT de AICI, iar dacă îți plac rețetele lor, ești invitat să faci o donație în contul Asociației ,,Dă­ruiește Viață”.

Unele rețete vin însoțite și de un videoclip, așa încât să-ți fie și mai ușor să gătești rețete tradiționale româ­nești, reinterpretate în manieră proprie, rețete inovative, preparate italiene, japoneze, rețete de pâine, aperitive inedite, fripturi savuroase și deserturi incredibil de apetisante!

Cine sunt cei 29 de chefi bucătari

Toate rețetele sunt des­crise pas cu pas, așa încât și dacă nu ești maestru într-ale bucătăriei tot vei reuși să le prepari cu brio.

Chefii care și-au adus contribuția la această carte de bucate care se intitulează Romanian’s Greatest Chefs sunt: Bogdan Alexandrescu (Chef Dexter); Sorin Bontea; Oana Irina Coantă; Ana Consulea; Carlo Conversano; Vova Curnic; Bogdan Dănilă (1 stea Michelin); Istvan Deak; Rareș Cristian Dinu; Alexandru Dumitru; Andrei Faciu; Joseph Hadad; Adi Hădean; Radu Ionescu; Cătălin Jernoiu; Nico Lontras; Cezar Munteanu; buzoianca Aida Parascan; Antonio Passarelli; Michael Passarelli; Daniel Pălici; Alex Petricean; Tom Rees; Că­tălin Scărlătescu; Florin Scripca (FOA); Henrik Sebok; Johnny Șușală; Dan Tonescu; Istvan Vereș (1 stea Michelin).

Mâncarea bună aduce oamenii laolaltă

În prezent, peste 300.000 de persoane fizice și peste 4.000 de companii fac parte din comunitatea #NoiFacemUnSpital.

„Carmen și Oana, fondatoarele <Dăruiește Viață>, merită toată admirația noastră, iar proiectul lor nu își permite să aștepte. România’s Greatest Chefs este ocazia perfectă să facem bine, pentru că mâncarea bună aduce oamenii laolaltă! Așa a fost și așa va fi întotdeauna”, spune Radu, CEO-ul Restrograf, platforma de rezervări care publică Romania’s Greatest Chefs.

Prin urmare, cartea aceasta de bucate poate fi modul nostru, al tuturor, de le oferi ajutor celor de la ,,Dăruiește Viață”, împreună cu cei mai mari bucătari ai României, care au reușit să adune o colecție de rețete fabuloase, pe care ni le dăruiesc cu drag!

loading...
error: Content is protected !!