Monden

Cum și-a cunoscut soțul buzoianca Grațiela Duban

Frumoasa Grațiela Duban a spus în nenumărate ocazii că Andrei a fost cel care s-a îndrăgostit primul de ea, și chiar foarte tare!, încât a dorit să o ceară în căsătorie în câteva luni. Grațiela Duban, actriță și prezentatoare TV, a oferit aceste detalii ca invitată a Andreei Cercel în emisiunea „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News, unde a vorbit deschis și despre relația pe care o au cei doi cu fiul lor Armin.

„Eu eram într-o perioadă un pic mai grea din viața mea când l-am cunoscut pe Andrei. El prezenta un eveniment la mare, eu prezentam un eveniment tot la mare. El era la Jupiter, eu la Olimp, și trebuia să facem schimb de artiști între noi. Ideea este că atunci când m-am dus acolo să prezint, a trebuit să mă duc de două ori la spectacolul pe care el îl prezenta pentru a vedea despre ce e vorba, ca eu să fac la Olimp ceea ce făcea el la Jupiter. El avea oricum experiență. Și așa ne-am cunoscut. Andrei s-a îndrăgostit foarte tare de mine. Eu eram într-o perioadă un pic mai grea din viața mea. O pierdusem pe mama de ceva timp și nu mă împăcam cu ideea asta. Cred că aveam o oarecare depresie, anxietate, dar el m-a înconjurat cu atâta iubire, drag, grijă. Când ne-am cunoscut ne doream fix același lucru. Eu îmi doream familie, el își dorea familie. Eu îmi doream familie pentru că am pierdut-o pe mama care era stâlpul familiei. Mama era stâlpul, era partea de fier. Tata era mai sensibil, mai cu glumele, cu partea artistică”, a detaliat Grațiela Duban.

Cât despre parteneriatul parental, aceeași înțelegere există între cei doi când vine vorba despre deciziile legate de Armin. „Noi suntem egali. Am stabilit că în relația cu Armin nu facem alegeri înainte de a vorbi între noi. De exemplu, dacă Armin mă întreabă dacă are voie să meargă la mall la un film, eu îi aprob, dar îi spun că trebuie să vorbim și cu tati, să vedem dacă este de acord. Până nu primește aprobare nu este sută la sută sigur. Așa este bine pentru copil. Trebuie să vorbim noi, oamenii mari. Ne punem de acord și după aceea vorbim cu copilul”, a subliniat buzoianca.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker