Economic

Cum să petreci timp de calitate cu fiica ta? 3 idei simpatice pe care le poți încerca chiar de astăzi

În vremurile noastre, este tot mai dificil pentru părinți să împace programele aglomerate ale fiecărui membru al familiei. Cu atât mai mult, se poate dovedi o adevărată provocare să poți să strecori în 24 de ore o sesiune de relaxare și conexiune cu copilul tău. 

Când vine vorba de relația mamă-fiică, există o nevoie semnificativă de relaționare și conectare. Vei afla din acest articol cum poți să adopți obiceiuri simpatice care să-ți îmbunătățească relația cu fiica ta. Acestea pot fi adaptate pentru aproape orice vârstă și sunt la îndemâna oricui, indiferent de program. 

Descoperă 3 idei simpatice pentru a te simți bine împreună cu fiica ta: 

  1. Creați-vă propria rutină de relaționare. Sigur că viața de zi cu zi poate fi copleșitoare, mereu în goană spre activitățile fiecăreia. Între serviciu, grădiniță/școală, cumpărături și alte task-uri s-ar putea ca la finalul zilei să nu vreți decât să mergeți mai repede la somn. Cu toate acestea, puteți stabili propriul vostru ritm când vine vorba de timpul liber. Fie că înseamnă una dintre zilele din weekend sau o zi liberă din timpul săptămânii, planificați ceva împreună.

Pentru unii copii s-ar putea să funcționeze o plimbare în aer liber sau o excursie de-o zi, pentru alții s-ar putea să fie mai distractiv să mergeți la film sau la teatru. Orice veți alege, oferiți-vă o zi împreună în mod regulat în care să recuperați zilele aglomerate și morocănoase.  

  1. Alegeți un simbol doar al vostru. Este o expresie printre părinți care spune că zilele trec greu și anii ușor. Nu lăsați aceste vorbe să fie adevărate și în cazul vostru. Chiar și atunci când nu petreceți timp împreună vă puteți gândi unii la alții. De exemplu, poți să inventezi un simbol comun împreună cu fiica ta printr-o bijuterie pe care o purtați în fiecare zi, cum sunt cerceii. 

La B&B Shop vei găsi o varietate minunată de cercei pentru amândouă. Așadar, descoperă gama de cercei din aur pentru copii și alege ceva asemănător cu bijuteriile pe care le porți tu. În acest fel, de fiecare dată când vă veți gândi una la cealaltă veți avea un reper fizic. Chiar dacă pentru tine nu este neapărat la fel de important, pentru fiica ta poate face diferența în schimbarea stării de spirit într-o zi mai grea.

  1. Găsiți motive de recunoștință înainte de culcare. Indiferent de vârsta fiicei tale, petrece cu ea cel puțin cinci minute înainte de somn. Chiar dacă înseamnă încă lectura unei cărți de povești sau doar o discuție despre ziua care se încheie, stați împreună în tihnă și fără device-uri. Puteți găsi motive de recunoștință pentru ziua care s-a încheiat sau să vă faceți planuri pentru ziua următoare. Important este să lăsați în urmă agitația zilei respective și să vă pregătiți pentru o noapte de odihnă. 

Te-ai gândit în ultima vreme cât de mult timp petreci cu copilul tău? Alege cele mai potrivite modalități în care să vă conectați și petreceți timp de calitate împreună. 

Sursa foto: Pexels.com

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker