marți, 13 aprilie 2021

Cum să joci Loto Polonia 20/80 și să câștigi

Loto Polonia 20/80 este una dintre cele mai populare jocuri de loterie online din România. Această loterie populară, cunoscută și sub numele de Loto Polonia Multi se joacă de două ori pe săptămână, iar dacă îți alegi bine numerele și-ți faci o strategie ai șanse reale de a câștiga la Loto Polonia.

Cum spuneam, loto Polonia are două extrageri pe zi, una la ora 15.00 și una la 22.40. Prima se numește Polonia Multi 1, iar cea de-a doua este Polonia Multi 2 sau Multi Multi. Ambele loterii sunt identice, de tipul 20/80 și se extrag câte 20 de numere dintr-un total de 80.

Chiar dacă la această loterie se vor extrage 20 de numere, tu poți adăuga maxim 15  sau 16 numere pe un bilet, în funcție de casa de pariuri online la care joci. Dar cum nu joci la Loteria Naționale, poți juca orice sistem îți dorești. Poți să pariezi pe un număr (1/1), poți încerca variante simple ca 2/2, 3/3, 4/4 sau tot felul de sisteme complexe, inclusiv top remize maxime, 3/4, 4/8, 5/12, 4/14, 6/15 și altele.

Top Strategii Loto Polonia 20/80

Hai să aflăm cum poți să joci loto Polonia și să și câștigi. Normal, nimic nu e sută la sută sigur, dar ți-ai putea îmbunătăți șansele de câștig sau măcar vei învăța niște lucruri noi care ți-ar putea fi de folos într-un fel sau altul.

Strategia Martingale

Una dintre cele mai cunoscute strategii din lume, strategia Martingale poate fi folosită la o mulitudine de jocuri de noroc și pariuri sportive, dar și pariuri pe loto. Cel mai adesea strategia Martingale este folosită la pariuri cu cotă 2.00. Strategia nu este deloc complicată. Tot ce trebuie să faci este ca de fiecare dată când ai pierdut pariul precedent, la următorul să dublezi miza.

Șirul Fibonacci

O altă strategie populară, strategia Fibonacci se joacă de cele mai multe ori pe pariuri cu cote de minim 3.00. Cel mai simplu mod de a înțelege cum se aplică această strategie este să pariezi pe un singur număr pe bilet, iar dacă pierzi să crești mizele astfel încât pariul curent să fie suma ultimelor două pariuri.

Deci dacă prima oară ai jucat 1 RON și ai pierdut, a doua oară ai jucat tot 1 RON și ai pierdut, a treia oară pariezi 2 RON, a patra oară 3 RON, 5 RON, 8 RON și tot așa. Tot sistemul se bazează pe celebrul șir al lui Fibonacci (1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55).

Sisteme pe probabilități matematice

  • Vezi statistici – Poți găsi statistici pe o mulțime de siteuri, inclusiv pe siteuri de pariuri de top licențiate. Poți afla cât de des se extrag unele numere, care numere apar cel mai des sau cel mai rar etc.
  • Joacă numere ”fierbinți”, nu ”reci” – Numerele fierbinți sunt cele care ies cel mai des, iar cele reci sunt cele care nu au mai ieșit de ceva timp. Dacă le alegi pe cele fierbinți, ai teoretic mai multe șanse să îți iasă, dar desigur nu este nimic sigur.
  • Nu paria pe numere care au fost extrase de 3 ori la rând – Dacă te uiți la statisticile pe această loterie online, vei vedea că se întâmplă să iasă același număr de trei ori consecutiv, dar a patra oară nu prea se întâmplă. De aceea, dacă vezi că un număr a fost ales de trei ori la rând ar trebui să nu îl folosești.
  • Joacă numere mixte – indiferent de câte numere alegi să pui pe bilet, pune și pare și impare, și sub 40 și peste și în toate combinațiile la care te poți gândi,

Și mai sunt o mulțime de alte strategii pentru Loto Polonia 20/80 pe care le poți descoperi, iar cu ajutorul cotelor poți câștiga niște sume frumoase. De ce să te duci până la o agenție a a Loteriei Române, când ai posibilități mult mai bune online?

 

loading...