Economic

Cum să îți organizezi nunta, fără stres

După o relație mai lungă sau mai scurtă, ați decis că este timpul să deveniți o familie. A trecut euforia momentului în care ai primit inelul de logodnă, acum este timpul ca amândoi să vă ocupați de tot ce înseamnă organizarea nunții. Ceva care se anunță destul de stresant, pentru că sunt o mulțime de detalii de care trebuie să ții cont. Deja simți cum stresul te învăluie numai când te gândești la ele, nu-i așa? De fapt, trebuie să știi că nu este neapărată nevoie ca organizarea nunții să fie atât de obositoare, mai ales dacă știi cum să procedezi pentru ca totul să fie bine. Aici intervenim noi, cu câteva sugestii, menite să îți vină în ajutor.

Nu lăsa totul pe ultima clipă

Organizarea unei nunți nu trebuie făcută niciodată pe grabă, pentru că din acest motiv sigur vor apărea multe nemulțumiri, compromisuri pe care nu vrei să le faci și multe altele. Dimpotrivă, lasă-ți timpul necesar pentru a le face bine, pe toate. De aceea, specialiștii în domeniu sunt de părere că o pregătire de 12 luni înainte de nuntă face ca acest moment să fie cu adevărat perfect.

Este nunta voastră, nu a celorlalți

Cu alte cuvinte, voi sunteți protagoniștii, voi veți decide ceea ce vă doriți. O nuntă tradițională, una rustică, modernă? Nicio problemă, pentru că voi veți organiza totul. Planificarea nunții împreună este ca un fel de mic test înainte de căsnicie, pentru a vedea cum colaborați împreună în momentele importante din viața voastră. Respectă-i și dorințele partenerului și decideți împreună care dintre toate cerințele voastre se pretează pentru a fi folosite în această zi specială. Nu ar trebui să vă intereseze prea mult părerea celor care nu sunt implicați direct, iar dacă se insistă pe așa ceva, încercați să vă spuneți punctul de vedere fără a jigni și a crea multe discuții inutile.

Mai multă flexibilitate

Chiar dacă sunteți genul de persoane tranșante, pentru care totul este doar alb sau negru, atunci când vine vorba despre planificarea nunții, ceva mai multă flexibilitate nu ar strica. Organizarea acestei zile deosebite pentru voi înseamnă să te confrunți și cu multe situații neprevăzute. Prin urmare, trebuie să vă gândiți cu calm, pentru că nu există situație fără ieșire, iar la nervi chiar se iau cele mai proaste decizii. Unele compromisuri chiar trebuie făcute în viață, dar voi decideți cât de mult apelați sau nu la ele.

Rochia de mireasă și costumul de mire

Pentru viitorii miri, rochia de mireasă și costumul de mire reprezintă o alegere foarte importantă. Cu siguranță și voi vă doriți ca în această zi să aveți un look perfect. Ce-i drept, viitoarele mirese sunt ceva mai sensibile la acest aspect. De aceea, acestea încep să își caute din timp rochia perfectă. Dar stai un pic, avem o sugestie excelentă pentru tine. O rochie făcută la comandă, care să fie unică și personalizată după cum dorești! Sună bine? Atunci mai avem și o altă recomandare: intră pe croitoriepicasso.ro și lasă-ți visurile să devină realitate. Experiența și profesionalismul personalului de aici te vor ajuta să arăți perfect în cea mai frumoasă zi din viața ta.

Tu și mirele, o adevărată echipă

Din punctul nostru de vedere, și cel mai probabil și al vostru, nunta are în centrul atenției doar două persoane: mirele și mireasa. Prin urmare, totul trebuie să se ”învârtă” în jurul lor. De asemenea, cei doi trebuie să colaboreze permanent atunci când vine vorba despre organizarea nunții. Împreună veți lua acele decizii care vă sunt pe plac, pentru ca ziua nunții să fie una a bucuriei, nu a nemulțumirilor legate de faptul că aranjamentul de pe masa mirilor e albastru și tortul este din frișcă, nu din ciocolată. Simple exemple, dar care te ajută să înțelegi de ce este nevoie de colaborarea dintre voi.

Agenție de organizarea unei nunți?!

Dacă tu și partenerul nu aveți timp să vă ocupați de tot ce înseamnă organizarea unei nunți, sau pur și simplu vă simțiți copleșiți de mulțimea de sarcini care trebuie duse la îndeplinire, implicarea familiei sau, și mai bine, a unei agenții specializate, este o idee excelentă. Stresul organizării nunții nu mai este atât de prezent, pentru că ai o echipă sau un specialist care să îți vină în ajutor.

Respectă și unele dorințe ale celor dragi

Chiar dacă nunta este despre voi, asta nu înseamnă că trebuie să ignorați complet și unele cerințe ale membrilor familiei referitor la organizarea acestui moment. Trebuie doar să știți să le alegeți pe cele care se potrivesc cu unele dintre ideile voastre. Implicarea familiei în planificarea nunții nu este o idee greșită, cu condiția să fiți fermi atunci când se exagerează. Amintiți-le și lor că dorințele voastre ar trebui să primeze, și că uneori, compromisurile sunt calea către o nuntă fără stres. Totul ține de diplomație și… mult bun simț, din partea tuturor.

O mică pauză este necesară

Din când în când, pentru ca planificarea nunții să nu vă ducă stresul la extrem, o zi sau două de pauză nu strică niciodată. În cadrul acestora, pur și simplu renunță la tot ce înseamnă organizarea acestui eveniment, lasă deoparte internetul și telefonul mobil și bucură-te de o mică pauză, alături de partener. Veți vedea că este mult mai simplu mai apoi să reveniți la planificare, pentru că sigur veți găsi mult mai ușor soluțiile la toate problemele. De asemenea, nu lăsați totul pe ultima sută de metri, ci organizați totul din timp! Iar la final, bucurați-vă de ziua voastră perfectă!

 

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker