Economic

Cum să îți găsești costumul de baie întreg perfect

Deja nu mai este o surpriză: costumele de baie întregi sunt mai fierbinți în această vară decât oricând. Acum câteva luni, era rar să găsești un costum de baie întreg, dar acum sunt disponibile în aproape toate magazinele fizice și online, cu modele din belșug.

Gama lor de prețuri este de la accesibil până la contemporan, permițându-ne să descoperim noi mărci de costume de baie și să explorăm diferite tendințe. Unele magazine online au, de asemenea, o caracteristică uimitoare prin care poți viziona un videoclip cu piesele pe model, astfel încât să-ți poți face o idee mai bună despre cum arată de fapt un costum de baie întreg!

Înainte de a te decide asupra unui costum de baie întreg, ia în considerare aceste lucruri importante pentru a găsi piesa perfectă pentru tin!

Întotdeauna am fost fani ai costumelor de baie întregi. Până în această vară, au fost greșit înțelese ca fiind un stil ceva mai învechit. Dar acum că sunt reîmprospătate și readuse în lumina reflectoarelor, o să le vezi în toate călătoriile tale viitoare pe plajă, în special piesele de o singură bucată în culori strălucitoare și decupajele cu adevărat unice.

Totuși, înainte de a porni către plajă, ne-a luat ceva timp să găsim, de fapt, câteva costume care să fie potrivite pentru fiecare corp. În acest proces, am stabilit câteva linii directoare importante de urmat atunci când cumpărăm costum de baie intreg. Le vom împărtăși cu tine în această postare și sperăm că te vor putea ajuta și pe tine să îl găsești pe al tău!

În primul rând, gândește-te la tipul tău de corp. Cunoscând acest lucru, te va ajuta să determini în ce te vei simți cel mai bine și ce trăsături vrei să evidențiezi sau să ascunzi.

Atunci când selectezi un costum dintr-o bucată, nu este suficient să alegi unul care arată drăguț. Alegerea stilului potrivit de costum de baie întreg este importantă, la fel ca și materialul și culoarea. De asemenea, nu uita: doar pentru că un costum de baie este scump, nu înseamnă că este costumul de baie întreg perfect pentru tine!

Care este tipul tău de corp?

Ai un corp în formă de pară, de măr, de clepsidră sau drept? Dacă șoldurile tale sunt puțin mai late decât talia și bustul, atunci acest lucru ar trebui să îți spună că ești o formă de pară. Tipurile de corp în formă de măr sunt cele cu talia mai lată decât șoldurile. De asemenea, ai putea fi un tip de corp în formă de măr dacă talia ta este la fel de largă ca bustul, așa că ține cont de acest lucru. Pentru cele cu o formă de clepsidră, ar trebui să fie puțin mai evident, deoarece bustul și șoldurile ar trebui să fie cam de aceeași mărime, iar talia este puțin mai mică. Tipurile de corp cu formă dreaptă sunt cele care sunt puțin mai subțiri și mici peste tot, cu șolduri, talie și busturi care au relativ aceeași mărime.

Acum că ți-ai determinat tipul de corp, hai să ne gândim la ce stil de costum de baie întreg este cel mai potrivit pentru tine!

Există atât de multe stiluri de costume de baie întregi care sunt în prezent. Unele dintre cele mai măgulitoare stiluri sunt decupajele, panourile transparente și bardot.

Fiecare stil complimentează un tip de corp diferit. Panourile transparente oferă cantitatea potrivită de senzualitate pentru un aspect mai acoperit. Decupajele atrag atenția asupra formelor tale frumoase și pot face minuni pentru cele cu tipuri de corp drept sau în formă de clepsidră. Iar stilurile bardot sunt pentru un look cochet și feminin. Acest stil este recomandat pentru formele de pară, deoarece costumele de baie bardot sunt de obicei împodobite cu volane care îți vor echilibra aspectul general.

Materialele costumului de baie întreg sunt în general trecute cu vederea. Ele joacă de fapt un rol foarte important în aspectul final al costumului de baie, atunci când îl porți. Așa că asigură-te că iei aminte! Mai mult decât materialul unui bikini, un costum de baie întreg este o bucată mare de țesătură care îți acoperă întregul corp, așa că este cu siguranță o parte importantă în găsirea unui costum de baie perfect pentru tine.

Un costum de baie întreg din material satinat este extrem de luxos, dar poate scoate în evidență anumite părți pe care poate nu vrei să le arăți. Acest lucru se datorează faptului că materialul este atât de neted.

Ia în considerare o țesătură încrețită, încrețită sau texturată pentru a ascunde volumul, dacă ai un corp în formă de pară sau de măr. Desigur, este important să te iubești și să îți îmbrățișezi corpul, dar când vine vorba de modă, credem că ai multe opțiuni pentru a arăta cât mai bine și asta începe cu faptul că te simți confortabil cu tine însăți.

 

 

 

Articole similare