Economic

Cum să alegi cele mai bune cadouri corporate

Mai este puțin timp până la Crăciun, așa că probabil ai început deja să te pregătești pentru ca angajații tăi să aibă parte de o surpriză plăcută de Sărbătorile de Iarnă. Cadoul de Crăciun este deja o tradiție, dar vrei ca anul acesta să fie cu adevărat special. Poți intra pe Giftidea.ro pentru a studia oferta, dar mai întâi citește și recomandările noastre în acest sens.

Cum trebuie să fie cadoul corporate perfect

Specialiștii sunt de părere că existe trei criterii ce trebuie îndeplinite de un cadou corporate perfect. Astfel, trebuie să fie util, de bună calitate și special. Pare dificil? Nu, pentru că avem și produsul care le reunește pe toate cele trei, la superlativ: cosuri corporate! Este și normal, deoarece poți alege produsele care să se regăsească în coș, ceea ce înseamnă că poți opta inclusiv pentru unele de lux, dacă dorești; produsele sunt cu tematică de Crăciun, așa că toată lumea le va adora și în plus, nici nu costă chiar atât de mult, încât să îți dea bugetul peste cap. Ce zici de propunerea noastră?

Gadgeturi și tehnologie

Dacă sugestia de a oferi angajaților tăi coșuri cadou nu a fost una pe placul tău, poți încerca și altceva: mici gadget-uri care să le facă munca mai ușoară. Există numeroase site-uri de pe internet de unde poți comanda astfel de minunății, care de care mai atractive, așa că nu te poți plânge că nu reușești să găsești ceva care să te mulțumească.

Piese vestimentare promoționale

Acele piese vestimentare promoționale, inscripționate cu logo-ul firmei sunt din nou, un cadou corporate care se poate oferi cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. Nu puțini sunt angajatorii care procedează așa și le oferă salariaților tricouri, veste sau chiar geci de bună calitate, personalizate în acest mod. Da, este o variantă, dar după părerea noastră nu este o alegere foarte fericită. Chiar dacă optezi pentru haine de o excelentă calitate, faptul că le-ai inscripționat cu logo-ul firmei îi poate determina pe unii dintre angajații tăi să nu le poarte, deoarece consideră că nu se potrivesc, pur și simplu. Și, care mai este rolul unui cadou dacă nu să fie folosit? Eventual, poți renunța la această idee și să oferi piese vestimentare cu modele de Crăciun sau de Sărbători de Iarnă, pe care ai certitudinea că le vor purta măcar în această perioadă!

Accesorii de birou

Printre cele mai populare idei de cadouri corporate se află și accesoriile de birou, foarte apreciate de cei care le primesc. O mare parte din zi ne-o petrecem în fața calculatorului, încercând să terminăm cu bine sarcinile de lucru. În acest scop, avem nevoie de o mulțime de astfel de accesorii, care parcă niciodată nu sunt suficiente. Prin urmare, gestul tău va fi unul foarte apreciat!

Termosuri personalizate

Pentru că tot este sezonul rece, și vremea de afară ne face să apreciem mult mai mult o ceașcă de ceai fierbinte, delicios și aromat, o idee de cadou corporate ar putea fi oferirea unui set alcătuit dintr-un termos și o cană personalizate cu logo-ul firmei. Același cadou se dovedește foarte util și când afară este foarte cald, iar apa sau ceaiul din termos vor fi reci și numai bune pentru o răcorire imediată.

Indiferent care este cadoul corporate spre care ți-ai îndreptat atenția, acesta trebuie să fie unul cu adevărat util. Profită de ultimele zile de dinaintea Crăciunului, când se organizează un mic party la birou, pentru a le oferi, și nu uita și de o mică felicitare, pe care să scrii câteva cuvinte, din inimă, pentru angajați. Aceștia se vor simți mult mai apreciați și vor fi ceva mai motivați să lucreze cu plăcere!

 

 

 

Articole similare