Politic

Cum s-a spălat pe mâini liberalul Avrămescu de Winona Rider din Pătârlagele

Conducerea organizației județene a Partidului Național Liberal nu are de gând să miște niciun deget în cazul consilierului local din Pătârlagele prins la furat dintr-un supermarket din orașul de pe Valea Buzăului. Președintele PNL Buzău, Gabriel Avrămescu, a pasat problema Iuliana-Relly Mustață, care este și director adjunct al Liceului Tehnologic din localitate, organizației locale, după cum a declarat acesta la Campus TV. Ca și cum gestul acesteia i-ar privi strict pe liberalii pătârlăgeni și nu întreaga organizație județeană.

Surse locale ne-au declarat că, totuși, Iuliana-Relly Mustață și-ar fi dat demisia din partid, însă continuarea, logică și legală, se lasă așteptată. Respectiv retragerea sprijinului politic și încetarea mandatului de consilier local al acesteia. Și aceasta pentru că Avrămescu dispune de toate pârghiile necesare „temporizării” acestui deznodământ. Mai precis, întârzierea, până la maximul permis de lege a comunicării către Instituția Prefectului a demisiei și a constatării, de către prefect, a încetării mandatului înainte de termen.

Reamintim că în urmă cu aproape două săptămâni, Iuliana-Relly Mustață,  consilier local PNL în Pătârlagele, a fost prins furând dintr-un supermarket. Gestul acesteia, care este și director adjunct al Liceului Tehnologic Pătârlagele, este cu atât mai șocant cu cât, în momentul în care a fost prinsă în flagrant de angajații magazinului, aceasta nu se afla la prima ispravă de acest fel, ea fiind de mult timp în atenția pazei supermarketului respectiv. Poliția a fost sesizată de responsabilii magazinului, însă agenții au izbutit să îi convingă pe păgubiți să nu facă reclamație oficială. Odată ce prejudiciul a fost recuperat, conducerea supermarketului s-a mulțumit să îi interzică femeii accesul în magazin.

În fața polițiștilor, femeia a prezentat o variantă romanțată a incidentului, cum că nu ar fi luat coș pentru produsele achiziționate și unul dintre acesta i-a căzut în geantă. Într-o declarație pentru OPINIA însă, Iuliana-Relly Mustață a confirmat incidentul: „O neatenție a mea, un eveniment nefericit. Nu mi s-a mai întâmplat niciodată așa ceva!”, a spus aceasta.

Consiliul Local Pătârlagele este format din 15 membri: opt aleși pe listele PSD, patru pe listele Partidului „Inițiativa Pătârlagele” și câte unul din partea Partidului Național Liberal, Partidului Mișcarea Populară și PRO România.

Articole similare