miercuri, 27 mai 2020

Cum poti calatori ieftin in alta tara

Fiecare turist va gasi ceva minunat de vazut in Europa. Pentru cei care calatoresc cu un buget restrans, exista multe tari in care vor gasi mancare gustoasa, arhitectura uimitoare si natura bogata. Europa are multe de oferit calatorilor, indiferent de tara pe care alegi sa o vizitezi. Dar unde ar trebui sa mergi?

Viziteaza Bulgaria

Bulgaria este una dintre cele mai interesante destinatii din Europa de Est, datorita istoriei bogate, arhitecturii superbe, oamenilor prietenosi si mancarurilor delicioase. Tara este un amestec cultural de influente persane, slave, grecesti si otomane, astfel ca turistii au posibilitatea de a experimenta mai multe culturi diferite intr-o singura tara. Bulgaria este o tara foarte frumoasa, si merita vizitata mai ales daca ai un buget redus.

Polonia

Polonia a fost intotdeauna una dintre cele mai bune destinatii pentru turistii studenti, datorita preturilor mai mici in comparatie cu tarile occidentale precum Franta si Spania. Cu toate acestea, exista foarte multe lucruri uimitoare de vazut in Polonia. Poti vizita, de exemplu, Muntii Tatra, Castelul Wawel, Parcul Lazienki, Sala Krakow Cloth, Parcul National Slowinski, Manastirea Jasna Gora si multe alte atractii turistice. S-ar putea sa fii placut surprins de costul scazut al unora dintre cele mai bune activitati pe care le poti face Polonia.

Viziteaza Belgia cu bani putini

Daca doresti sa vizitezi Belgia cu un buget redus, in primul rand trebuie sa alegi o modalitate de transport ieftina, cum ar fi transportul cu microbuzul Royal-Tour. Biletele de avion pana in Belgia pot fi destul de costisitoare, asadar, daca vrei sa economisesti bani pentru vacanta, un transport avantajos este primul pas pe care trebuie sa-l faci. Alege sa calatoresti cu o firma de transport persoane Romania-Belgia, cauta o cazare la un pret accesibil, viziteaza muzeele care ofera acces gratuit sau bilete ieftine, si vei reusi sa ai o vacanta exceptionala cu bani putini. Daca ajungi in Bruxelles, trebuie sa stii ca intarea in muzee este gratuita in prima zi de duminica a fiecarei luni.

Portugalia

Desi este cunoscuta drept destinatie accesibila la pret, popularitatea Portugaliei este in plina ascensiune. Asadar, trebuie sa vizitezi aceasta tara cat mai curand, inainte ca turismul sa determine o crestere a preturilor. Este usor sa te indragostesti de istoria uimitoare a Portugaliei, cultura unica, marile, izvoarele si orasele – ca sa nu mai vorbim de faptul ca acolo poti vizita una dintre cele mai vechi capitale din Europa (Lisabona). Si nu uita de bucataria locala, mai ales daca esti un fan al fructelor de mare.

Letonia

Aceasta tara mai putin renumita, este uimitoare. Poti vedea aici orase vechi, arhitectura Art Nouveau, plaje frumoase, Palatul Rundale, castele antice si paduri de basm. Este situata in regiunea Baltica a Europei de Nord, si merita vizitata daca esti in apropierea tarilor nordice. Letonia este perfecta pentru o calatorie de weekend pentru cei care studiaza in strainatate in Europa. Pentru cei care calatoresc cu buget redus, este, de asemenea, o alegere ideala, deoarece totul in aceasta tara este mult mai ieftin decat in alte tari vecine.

loading...
error: Content is protected !!