luni, 06 iulie 2020

UPDATE Adolescentă din Florica dată dispărută, era la doi pași de familie, la un tânăr din localitate, cunoscut pe Facebook

UPDATE

La o oră de la lansarea anunțului de dispariție de către reprezentanții IPJ Buzău, minora a fost găsită pe raza comunei Florica, din primele discuții purtate cu aceasta nu sunt date că ar fi fost victima vreunei infracțiuni sau că ar fi fost implicată în săvârșirea vreunui act infracțional. Adolescenta era la un tânăr din localitate, cunoscut pe Facebook.

Polițiștii caută o adolescentă de 16 ani, din comuna Florica, datădispărută de familie. Fata a plecat miercuri seară de acasă și nu a mai revenit. Astăzi, mama adolescentei a sesizat autoritățile.

La data de 28 noiembrie a.c. , în jurul orei 14.00, poliţiştii au fost sesizați de către mama numitei Neagu Carmen Georgiana, în vârstă de 16 ani, din comuna Florica, despre faptul că acesta a plecat aseară de la domiciliu, cu intenția de a dormi la locuința bunicii. Astăzi, mama a constatat că fiica sa nu a fost la casa bunicii în seara de 27 noiembrie și că, totodată, a absentat în această dimineață de la şcoală.

În baza sesizării, au fost demarate activităţile specifice de căutare şi identificare a minorei, fiind angrenaţi poliţişti de ordine publică şi de la Compartimentul Urmăriri de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău.

Minora are înălțimea de 1.70 m, constituție normală, ochi verzi cu strabism la ochiul drept, păr lung, vopsit roșcat. La data dispariţiei ar fi purtat blugi albaștri, geaca de fâș galbenă, încălţăminte sport de culoare albastru, având asupra sa şi un ghiozdan negru. De asemenea, tânăra poartă ochelari de vedere.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să informeze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112„, au anunțat reprezentanții IPJ Buzău.

loading...
error: Content is protected !!