miercuri, 21 octombrie 2020

Cum îți influențează apa Kangen viața în bine

Corpul uman are nevoie de apă în fiecare moment pentru a susține procesele din organism. Apa are un rol important în funcțiile organismului, fiind un element cheie al desfășurării corecte a acestora. Fără apă corpul ar ceda, digestia și reglarea temperaturii fiind imposibil de realizat în lipsa ei. Pentru a avea grijă de sănătatea ta este recomandat să consumi cantitatea optimă de apă pe zi, dar să fie o apă curată și fără impurități. Toate substanțele care ajung în corpul tău pot fie să ajute organismul, fie să îl slăbească.

Apa Kangen este curată și sigură

Soluția pentru a consuma o apă benefică organismului este să te ajuți de ionizatorul de apă Kangen pentru a genera apă filtrată de bacterii, microorganisme și sedimente adesea găsite în apa de la robinet. Apa Kangen trece printr-un proces de electroliză și filtrare în urma căruia obții apă curată, cu pH potrivit. Apa Kangen te ajută să ai un organism sănătos, fără chmicale, minimizând ingerarea de substanțe nocive din apa de la robinet, din fântână sau din apa îmbuteliată. Cele mai periculoase substanțe sunt fluorurile, cianurile, microplasticul regăsit adesea în apa îmbuteliată, amoniu, nitrați, mangan. Acestea pot afecta organismul, fiind greu de eliminat.

Ionizatorul de apă te ține departe și de chimicalele de pe fructe și legume, cu apa puternic alcalină reușind să îndepărtezi orice urmă de pesticid de pe coaja acestora. Dacă apa în care lași la curățat fructele devine tulbure sau galbenă, înseamnă că ionizatorul tocmai te-a ajutat să eviți introducerea în corp a substanțelor periculoase.

Cu Apa Kangen protejezi mediul înconjurător

Un singur aparat îți generează apă de băut, de curațat, de îngrumusețare și de dezinfectat, așa că nu vei mai fi nevoie să cumperi aceste produse din supermarket. Astfel, reduci consumul de plastic și nici nu mai încurajezi fabricarea acestora. De asemenea, gătind cu apa Kangen, care fierbe mai repede decât apa obișnuită, consumi mai puțin gaz. În acest mod viața ta devine mai sustenabilă și reduci din impactul activităților nocive ale omului asupra planetei.

Cu un ionizator sticlele de plastic de la apă vor dispărea din casa ta și vei face curat și vei dezinfecta fără soluții chimice care să ajungă în pământ sau în apa din coloanele de alimentare. Treburile casnice sunt simplificate și devin mai prietenoase cu mediul dacă alegi să folosești apă cu un pH special pentru fiecare activitate. PH-ul este cel care determină calitățile apei, în funcție de cantitatea ionilor de Hidrogen:

  • apa acidă, cu pH de 2,5 este dezinfectant BIO;
  • un pH de 4,5-6 este potrivit pentru îngrijirea pielii, pentru gătit alimente ce fierb greu și pentru udatul plantelor;
  • crescând pH-ul la 7, valoarea neutră a potențialului de Hidrogen, se ajunge la apa perfectă pentru copiii de sub 3 ani;
  • pentru consumul adulților este recomandată apă cu pH 8,5-9,5;
  • cea mai înaltă valoare de pH generat de ionzatorul de apă Kangen este apa super alcalină de 11,5, degresant BIO pentru baie, bucătărie și alte suprafețe.

Iată câte moduri de utilizare are apa generată de ionizator. Munca îți este ușurată, cheltuielile sunt reduse iar mediul înconjurător va fi protejat.

Ionizatorul de apă, sprijinul tău zilnic

Te poți bucura de toate beneficiile unei vieți sănătoase cu ajutorul acestui ionizator, fiind sigur că toate chimicalele din apa de băut, de pe fructe, legume și din soluțiile de curățare nu vor mai ajunge în contact cu pielea sau organismul tău. Cumpărând un ionizator alegi să te protejezi și să ai grijă de sănătatea ta și a întregii familii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!