Economic

Cum facem casa mai primitoare în acest sezon rece

Versatile, mobile dar mai ales elegante și șic – odată integrate în casa ta – blănurile de oaie naturale aduc textura și natura în spațiile și stilul tău de viață.

Multă lume identifică blănurile de oaie strict cu sezonul rece. Însă aceste minunății ale naturii au enorm de multe beneficii pentru a te convinge că merită un loc în casa ta pe tot timpul anului.

Sunt 100% biodegradabile

Blana naturală de oaie este un material durabil, de lungă durată, care, din fericire pentru noi și planeta noastră, este 100% biodegradabil. Un covor din blană naturală de oaie are o durată de viață lungă. Dacă va veni ziua în care au depășit durata de viață utilă, se vor bio-degrada în mod natural.

Ideale pentru bebeluși

Spre deosebire de materialele sintetice, lâna este o fibră activă cu o structură complexă care reacționează la schimbările de temperatură a corpului și la modificările atmosferei, ținându-vă cald iarna și răcoros vara.

Există un strat de ceară subțire pe fiecare fibră de lână. Aceasta se numește lanolină. Produsă în mod natural, lanolină conține acizi grași care resping apa, praful și murdăria. Aceasta, la rândul său, inhibă creșterea bacteriilor, mucegaiului, mucegaiului și acarienilor care induc alergii. Nu este de mirare de ce produsele speciale pentru bebeluși sunt create din lână de oaie.

Dar cum decorăm spațiul cu o blană de oaie naturală?

 Blana de oaie este extrem de versatilă când vine vorba de decorarea casei. Aruncă o blană pe scaunul tău preferat, pe o bancă sau la capătul patului. Fă mai confortabil locul de joacă al copiilor sau folosește o blană pentru a defini diferite zone. Iată câteva moduri de a adăuga o blăniță pufoasă în decorul casei tale.

Drapează o blană pe scaunul tău preferat.

Plasați o blană de oaie peste fotoliul din living sau scaunul de la birou iubit pentru a aduce un aspect proaspăt și un nivel cu totul nou de confort.

Pe patul tău.

Nu doar o singură dată a-ți văzut imagini cu o cabană de schi de la munte și cu o blană pufoasă de lux aruncată la capătul sau în dreptul patului. Cu Mango+Bloom, visele tale de iarnă pot deveni realitate… oferă patului tău puțină dragoste și confort.

Pe banca de luat masa.

Pregătește-te de petrecere… Oferă invitaților la masă un plus de confort prin așezarea unei blănuri de oaie pe suprafețele dure precum băncuța de luat masa.

În creșă.

Un cadou ideal pentru un nou-născut sau un must-have pe lista „decorează camera bebelușului”. Covoarele din blană special create pentru bebeluși sunt iubite de mâini și picioare mici din întreaga lume. Special tratate pentru bebeluși, acestea sunt perfecte pentru cărucioare, scaune de mașină, țarcuri sau pur și simplu pe podea pentru a oferi confort pe tot parcursul anului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare