Economic

Cum alegi buchetul de flori potrivit pentru o zi de naștere?

Ziua de naștere a unei persoane dragi este cel mai frecvent motiv pentru care oferi flori. Pe lângă orice alt cadou, un buchet de flori exprimă exact sentimentele de iubire, de admirație sau de respect pe care le ai vis-a-vis de ea. Ziua de naștere este un moment important din viața fiecărei persoane, dar și o ocazie inedită de a ne arăta sentimentele pentru ea. Fie că vorbim de soție, de mama, de sora sau de prietena cea mai bună, florile vor fi mereu cele mai potrivite într-un astfel de context.

Spune ”La mulți ani” într-un mod deosebit, alegând florile potrivite și alege opțiunea de livrare rapidă de flori la domiciliu. Astfel, cu siguranță vei contribui la reușita zilei de naștere a persoanei dragi.

Alegerea florilor potrivite

Alegerea buchetului potrivit pentru ziua de naștere a cuiva trebuie să țină cont de persoana care îl va primi. Astfel, dacă vrei să alegi un buchet de flori pentru cineva foarte apropiat, îți recomandăm să optezi pentru un buchet rotund, cu un aer mai vesel, frumos aranjat și colorat. În schimb, dacă persoana care își serbează ziua de naștere este șefa ta sau cineva cu care nu ai o relație foarte apropiată, alege un buchet înalt, cu un aspect mai sobru, compus doar din câteva nuanțe asemănătoare.

Buchetul de flori  potrivit pentru iubită sau soție

Când vorbim despre persoana iubită, un buchet de trandafiri va face întotdeauna senzație. Roșii, roz, albi sau o combinație între aceste culori îi vor face sufletul să vibreze. Florile iubirii sunt o alegere sigură în marea majoritate a cazurilor, însă uneori fiecare simte nevoia de puțină diversitate. În aceste condiții, poți alege un buchet rotund, format din florile preferate ale persoanei iubite sau din flori în culoarea ei preferată. Cu siguranță va aprecia grija pentru detalii!

Buchetul de flori potrivit pentru mama sau bunica

Ziua de naștere a mamei sau a bunicii ar trebui să fie una dintre cele mai importante zile din viața ta. Pentru ele, un buchet de flori va fi o încântare și o  surpriză extrem de plăcută. Pentru ele, alege un buchet de flori compus din florile preferate care să aibe culori vesele. Pentru ziua bunicii, optează pentru un buchet de flori în culori calde. Crinii, crizantemele sau orhideele sunt unele dintre cele mai potrivite flori.  De asemenea, poți opta și pentru un trandafir criogenat sau o plantă la ghiveci, care va aminti mult timp de gestul frumos pe care-l faci.

Buchetul de flori potrivit pentru prietena cea mai bună

Prietena cea mai bună este acea persoană care face parte din familia ta, fără să existe legături de rudenie. Ziua ei de naștere este prilejul perfect pentru a-i mulțumi pentru toate momentele în care ți-a fost alături, dar și pentru a-i arăta cât de mult înseamnă pentru tine. Alege un buchet de flori sau un aranjament floral colorat, care să conțină florile ei preferate. Pe lângă acestea, adaugă și un bilețel pe care să-i scrii câteva cuvinte scrise din suflet sau o sticlă cu băutură ei preferată.

Așadar, există buchete de flori potrivite pentru zilele de naștere ale celor dragi. Esențial este să ții cont de preferințele lor și nu uita că un buchet de flori întotdeauna va fi apreciat.

 

 

Articole similare