marți, 11 august 2020

Cum alegem un odorizant auto?

Cum ar mirosi masina ta daca nu ai folosi un odorizant auto? Probabil nu te-ai intrebat niciodata asta pentru ca ti-a intrat in reflex sa achizitionezi cate un odorizant in momentul in care cel vechi s-a terminat. Stii care este primul accesoriu care il cumpara oricine isi achizitioneaza o masina noua? Un odorizant, acest lucru este cert.

Facem acest lucru pentru ca simtim nevoia sa ne personalizam cat mai mult masina si sa ii daruim din caracteristicile personale. In momentul in care o achizitionam inca are amprenta proprietarului sau pur si simplu este fara personalitate, daca este la prima achizitie.

De ce este odorizantul important?

Avem gusturi diferite, asta este clar. Unor persoane le plac aromele dulci care sa te duca cu gandul la bomboane colorate, altele prefera acele mirosuri aparent dure, care sa induca starea de superioritate, prestanta si putere.     Odorizantul potrivit pentru fiecare detinator autor este acela care ii reflecta personalitatea. In acest fel simte ca si-a pus amprenta asupra masinii si poate sa afirme pe deplin ca “este a mea”. Nevoia de posesiune este in legatura cu cea de unicitate. Dorim ca obiectele noastre sa nu se asemene cu ale celor din jur. De aceea, un odorizant pentru masina potrivit va spune intotdeauna foarte multe lucruri despre proprietar.

Care este forma ideala a odorizantului?

Exista o varietate de forme, culori, imprimeuri incat trebuie sa ne cunoastem foarte bine preferintele pentru a avea capacitatea de a identifica odorizantul potrivit pentru noi.

Odorizant auto invizibil  

Daca te incadrezi in categoria persoanelor care nu suporta niciun obiect care sa le stirbeasca vizibilitatea in trafic, odorizantele auto care se asaza sub scaun sunt perfecte pentru tine. Prin intermediul lor reusesti sa economisesti bani pentru ca mirosul sau ramane de doua ori mai puternic deca alte aerosoluri pentru automobile.                                                       

Odorizant auto spray 

Cu fiecare puf simti aroma preferata ori de cate ori iti doresti. Odorizantele lichide ce se pulverizeaza sunt perfecte pentru cei ce isi doresc sa simta instant parfumul si acesta sa aiba o intensitate mai accentuata in anumite momente.

Odorizant auto de agatat  

Este un produs versatil care poate fi agatat in orice spatiu datorita designului sau transparent si revolutionar. Este potrivit pentru persoanele care privesc odorizantul auto ca fiind un accesoriu care trebuie sa fie vizibil tuturor. 

Odorizant auto automat  

Daca esti genul de persoana care doreste ca aeru din masinal sa fie improspatat in mod automat la anumite intervale de timp, dispozitivul Myfresh cu siguranta va fi pe gustul tau pentru ca are un senzor de miscare foarte eficient.  

Care este aroma cea mai potrivita?

Si in materie de parfum gusturile nu se discuta. Un anumit miros poate declansa unor persoane stari de bucurie, energie, iar pe altii ii poate calma. Acelasi miros poate sa fie innecacios, obositor si sa provoace o stare de rau persoanelor din masina. Este important ca in momentul in care decizi sa achizitionezi o anumita aroma, sa tii cont si de preferintele celor care calatoresc alaturi de tine pentru a nu le provoca disconfort.

Aromele odorizantelor pot fi impartite in mai multe categorii. Parfumul asemanator cu cel pe care il porti zi de zi pe haine si pe corp, cum ar fi: Alyen, J’Adore, Fahrenheit, Bella. Odorizant auto pentru anihilarea mirosului de tigara: Tabacco. Odorizante cu parfumuri apropiate de cele regasite in natura: Liliac, Lemon sau odorizante care amintesc de anumite locuri: Indian Summer, Santorini Summer, Rio Carnival.

Prin urmare, aroma potrivita este cea care reprezinta cartea de vizita a soferului, cat si a pasagerilor ce il insotesc.

loading...
error: Content is protected !!