joi, 28 mai 2020

Cum a fost cerută de soție buzoianca Mădălina Urloiu de soțul milionar din Los Angeles

Fiica unui fost candidat liberal la Primăria Valea Râmnicului, Mădălina Urloiu, devenise în urmă cu câțiva ani o prezență constantă în localurile de fițe din București. Apariția pe coperta Playboy avea să îi întărească și mai tare statutul de „fată de Dorobanți”, dar marea sa împlinire avea să vină din afara țării. În urmă cu doi ani, buzoianca devenea soția unui ­mi­lionar, medic estetician în Statele Unite ale Americii.

Buzoianca a povestit într-un interviu pentru Antena Stars cum a fost cerută în căsătorie de Frank Stile, esteticianul despre care presa românească spune că ar apela și vedetele de la Hollywood.

Mădălina Urloiu a ajuns „regină” peste averea esteticianului vedetelor din America și duce acum o viață superluxoasa, iar de la fata de Dorobanți la ­ne­vastă de milionar în Los Angeles a fost un pas mic, dar sigur. Și-a dorit atât de mult să facă parte din showbiz, astfel că s-a așezat imediat la brațul băieților de bani gata, a fotbaliștilor, iar apoi a devenit asistentă tv. Rețeta nu a mulțumit-o și s-a mutat în Las Vegas, unde a făcut ce a făcut și a dat și acolo „lovitura”. Buzoianca l-a întâlnit pe doctorul Frank Stile, un apreciat estetician la care ar apela vedetele de la Hollywood și care are conturile pline.

„Chiar nu mă așteptăm deloc la acea surpriză mare”

Deși viața i s-a schimbat radical, principiile au rămas aceleași, drept urmare își dorea ca la brațul ei să fie un bărbat potent financiar. Astfel că în 2018, Mădălina și Frank își uneau destinele în mare secret, iar faptul că cei doi au dus relația la un alt nivel a fost dezvăluit chiar de brunetă atunci când și-a schimbat numele în doamna Stile.

„Îmi doresc să îmi construiesc o familie, să am un copil, dar mai avem până acolo. Rememorez cu drag mereu momentul când mi s-a dăruit inelul. Tot insista el atunci să mergem la shopping, să vadă, chipurile, de ce mărime aș avea nevoie pe viitor la inelar. Chiar nu mă așteptăm deloc la acea surpriză mare”, a povestit buzoianca.

După nuntă, cei doi au plecat în luna de miere în Hawaii, iar Mădălina a început să înțeleagă foarte bine ce înseamnă viața bună, pentru că doctorul Stile a scos din buzunar câteva mii de dolari, pentru a se relaxa alături de soția sa doar câteva zile.

„Cred că ai nevoie de 2.000 și ceva de euro să trăiești acceptabil aici, nu să te răsfeți. Oricum, contează și să ai ceva acolo, în buzunar, să nu se ajungă la certuri”, a mai declarat Mădălina (Urloiu) Stile pentru Antena Stars.

1 COMENTARIU

  1. Poate iau aminte si zecile de fete duse de pestii din Rm Sarat! Primarul pestilor!

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!