Sport

Cu ceva emoții am bătut și Corona

Rezultat bun pentru moralul fetelor, sâmbătă, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”. Gloria a trecut de Corona, o echipă absolut imprevizibilă, care, cel puțin după estetica jocului, nu-și merită locul din campionat.

Buzoiencele au condus aproape tot meciul, distanțându-se la un moment dat la plus 5, în startul reprizei secunde. Relaxarea a adus, din nou, câteva greșeli pe care nu le poți comite în Liga Națională, iar Gloria s-a văzut egalată la 23, în minutul 45, chiar de o buzoiancă, extrema Alex Dumitrașcu. Din fericire, Blazevic, Nicolae, Papp și Ilyina au marcat pe următoarele atacuri, restabilind din nou un ecart liniștitor.

La final, 32-29 pentru Gloria, o echipă cu pretenții infinit mai mari decât nou-promovata Corona. Remarcabil jocul bun al Valentinei Blazevic și Dziyanei Ilyina, cele două constituind, cel puțin sâmbătă, nucleul de forță al gazdelor. Ambele au fost mult mai exacte, fără să mai încerce aruncări hazardate, dovadă și procentajul bun înregistrat la finele partidei.

A fost cea de-a treia victorie consecutivă în campionat a elevelor lui Daniel Anca, suită de succese înregistrată doar a doua oară, în acest sezon.

Cu 28 de puncte, Gloria e pe 7 și o ajunge pe SCM Craiova, o echipă în picaj. Etapa viitoare, buzoiencele se deplasează în Bănie, meciul fiind programat sâmbătă, 23 martie.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker