Monden

Cristina Stroe: „Sarcina a fost o minune de la Dumnezeu”

Damian Drăghici și buzoianca Cristina Stroe sunt împreună de ani buni și au devenit părinți în anul 2019. Deși povestea lor de dragoste a început în urmă cu mai mult timp, buzoianca și Damian Drăghici au fost destul de discreți atunci când a venit vorba despre relația lor și nu s-au afișat împreună prea des. În prezent, cei doi fac echipă în îndrăgita emisiune „Te cunosc de undeva”, acolo unde cei de acasă au ocazia să îi cunoască mai bine, iar juriul să le descopere talentul muzical și actoricesc.

Într-un interviu oferit publicației cancan.ro, artista a mărturisit că atunci când a aflat că va deveni mamă își pierduse deja speranța că va putea rămâne însărcinată. Instrumentistul și partenera sa de viață au devenit totuși părinții unui băiețel, care a apărut în viața lor atunci când se așteptau mai puțin. Și acum, după patru ani de la naștere, artista spune că este extrem de dedicată când vine vorba de copilul ei și încearcă să își implice băiețelul în numeroase activități, chiar dacă programul ei este destul de încărcat.

În 2018, partenera lui Damian Drăghici a visat că este gravidă, lucru care i s-a confirmat după ce a făcut un test de sarcină. Aceasta a mărturisit că șansele de a deveni mamă erau destul de mici, însă nu a insistat deloc pe marginea acestui subiect. „Sarcina a fost o minune de la Dumnezeu, pe bune. Și la noi a fost o minune, pentru că era aproape imposibil ca eu să rămân însărcinată. Dumnezeu știe mai bine ce planuri are pentru noi, noi vrem doar să ne bucurăm de viață, de momentul prezent. Am avut un vis, iar în momentul în care am văzut testul pozitiv am zis: «Gata, vine băiatul meu!». Nu știu să explic, dar am cântat și cânt despre asta”, a declarat Cristina Stroe și la Antena Stars.

Pe de altă parte, buzoianca se descrie ca fiind o mamă extrem de dedicată în creșterea băiețelului ei, chiar și atunci când simte că este complet epuizată. Andrei, fiul celor doi artiști, refuză să primească cadouri, preferând în schimb să își petreacă mai mult timp în compania părinților săi. „Eu încerc să compensez cu timpul petrecut cu Andrei și să fac mai multe chestii cu el. Îl duc în fiecare dimineață la grădiniță, oricât de obosită aș fi. El și dacă îi aducem cadouri ne spune că nu mai vrea cadouri, vrea să stăm cu el”, a mai spus artista.

Articole similare