Sport

FOTO / Scor în oglindă. Metalul și Olimpia încheie la egalitate meciurile de baraj

1 la 1. Este scorul înregistrat în ambele meciuri de baraj susținute, miercuri după-amiază, de echipele buzoiene care aspiră la promovarea în eșalonul secund.

Metalul a deschis scorul repede la Piatra Neamț, prin Nedelcu. Fundașul central buzoian a fost angajat în careu după un corner întors până la mijlocul terenului  a pivotat și a șutat din întoarcere, ca un adevărat vârf de atac. Moldovenii au egalat chiar înainte de pauză, prin Patrick Petre, după o lovitură de pedeapsă. După pauză nu s-a mai marcat, astfel că, la 1-1, cu avantajul terenului propriu, Metalul este favorită să meargă mai departe.

Tot 1-1 au încheiat și râmnicenii, dar acasă, cu Foresta. La pauză Olimpia era condusă, însă gazdele au egalat prin Matei Constantinescu, în minutul 56.  În ciuda remizei de miercuri, CSM păstrează șanse de a ieși cu bine din dubla cu Suceava, întrucât regula golului din deplasare a fost abrogată.

Duelurile celor de la Metalul și CSM continuă sâmbătă, nefiind exclus ca dubla manșă, decisivă pentru promovare, să se joace între cele două echipe buzoiene.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker