Actualitate

Crimă la Rm. Sărat! Bărbat bătut de prietenul de pahar până la moarte și abandonat pe malul gârlei

UPDATE Bărbatul acuzat de omor a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Caz șocant la Rm. Sărat. Un râmnicean, de 28 de ani, și-a bătut prietenul de pahar, cu 15 ani mai în vârstă, până l-a omorât apoi i-a aruncat cadavrul pe malul râului Râmnicu Sărat. S-a întâmplat luni seară, iar marți dimineață corpul neînsuflețit a fost găsit de un localnic care mergea la serviciu, către o balastieră din zonă.

Potrivit anchetatorilor, un tânărul de 28 de ani și cel de 43 de ani ar fi băut luni seară cu încă doi amici în mai multe locații din Rm. Sărat. Târziu în noapte, cei doi au rămas singuri și au continuat să se cinstească în zona locuinței primului. La un moment dat, s-au luat la ceartă nu se știe din ce motiv iar până la bătaie nu a mai fost decât un pas. Cel mai tânăr l-a lovit puternic pe bărbatul de 43 de ani, acesta căzând la pământ. Agresorul a continuat să îl lovească cu picioarele în zona capului și a pieptului până când victima nu s-a mai mișcat.
După ce bărbatul de 43 de ani și-a dat ultima suflare și conștientizând că l-a omorât, agresorul a decis să ducă trupul neînsuflețit al prietenului de pahar la marginea orașului.
Cadavrul a fost găsit spre dimineață, pe malul râului Râmnic, de către un muncitor care se îndrepta către o balastieră din zonă.
În cauză s-a deschis dosar de cercetare penală, autorul omorului fiind reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. În ceea ce privește victima, cadavrul a fost transportat la SML pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Articole similare