vineri, 03 iulie 2020

Sfaturi utile pentru a alege cele mai bune fonduri de ten

Daca pielea dvs. este uleioasa, mergeti cu o fundatie de pulbere care va ajuta la absorbtia excesului de stralucire, lasand un finisaj mat. Pielea combinata pare dificila, dar este doar o chestiune de a fi atent in cazul in care aplicati fundatia. O formula cu pulbere este cea mai usoara, deoarece puteti sa o intindeti usor peste pete uscate, si mai greu pe plasturi uleiosi.

Documentati-va inainte de a alege o crema. In afara de a verifica umbra si formula, asigurati-va ca cititi ingredientele pentru a obtine maximum de produs. Aveti pielea predispusa la acnee? Utilizati o fundatie care contine acid salicilic care lupta impotriva grasimii. Piele uscata si scortoasa? Cautati produse serice infuzate care va vor ajuta sa ramaneti hidratate. Si daca nu simtiti ca este necesar sa puneti SPF inaintea fondului de ten, gasiti o formula care are cel putin SPF 15 deja in ea.

Decideti ce tip de acoperire doriti. Iubesti pistrui? Lasa-i sa arate prin intermediul unei fundatii cu acoperire usoara sau a unui hidratant colorat (cum ar fi crema BB sau CC). Du-te cu acoperire medie, daca doriti un aspect mai aerografat (ca pentru bal), si acoperire completa, daca doriti sa acopere totul, cum ar fi acnee.

Optati pentru magazine cu politici de returnare liberala. Probabil stiti ca Sephora va permite sa va returnati machiajul deschis, dar exista si unele farmacii care fac si ele acelasi lucru. Daca sunteti ingrijorat de faptul ca un produs nu este potrivit pentru dvs., consultati politica de returnare a magazinului inainte de a achizitiona. O recomandare de la specialisti este fond de ten Milani.

Imaginati subtilitatea pielii dvs., verificand venele de pe incheieturi. Daca sunt de masline, probabil ca aveti subtilitati calde. Daca sunt mai albastre sau purpurii, subtilitatea dvs. este rece. Daca sunt albastru-verde, aveti subtilitati neutre. Apoi alegeti o nuanta de fundatie care sa va completeze subtilitatile. Tonurile calde arata uimitoare in nuante pe baza de galben sau de piersica; tonurile cool functioneaza bine cu culorile roz; iar tonurile neutre se potrivesc cel mai bine cu nuantele galbene.

Testati nuantele fundatiei langa linia maxilara. Daca aveti posibilitatea testati fondul de ten pe fata, nu doar pe incheieturi. Gasiti lumina naturala in afara sau langa o fereastra si puneti fundatia direct pe linia maxilarului. Acest lucru va va ajuta sa vedeti cum se amesteca intre fata si gat. Ar trebui sa dispara total in pielea ta. Testarea mai multor culori una langa alta va face mai evidenta ce umbra este cea mai potrivita pentru dvs.

Simtiti-va liber sa amestecati cateva culori impreuna pentru a va crea o nuanta perfecta. Doar adaugati picaturi de fundatie mai intunecate in sticla cu nuante deschise si agitati, adaugand treptat mai multa culoare pana cand ajungeti la culoarea exacta potrivita.

Toata lumea are o combinatie unica de subtonuri, tonuri de piele si elemente de retus (si asta inainte de a decide cat de mult doriti acoperire), deci ce functioneaza pe YouTuber ar putea sa va transforme intr-o masca fara trasaturi, asa cum se intampla de obicei cand fondul de ten nu este aplicat corect. Din fericire, este mai usor ca oricand sa obtineti potrivirea perfecta, trebuie doar sa va pastrati cateva lucruri in minte.

loading...
error: Content is protected !!